Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Demersuri social-liberale pentru redeschiderea Spitalului OrasenescRedeschiderea Spitalului Orăşenesc Darabani ar aduce un capital electoral imbatabil candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. Edilii locali sunt încrezători în demersurile făcute de Andrei Dolineaschi, Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu şi speră că săptămâna viitoare va fi dată o Hotărâre de Guvern, după ce aleşii de la Darabani şi Dorohoi au emis joi hotărâri de Consiliu Local în acest sens. „Deocamdată dorim să punem în funcţiune o secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, pentru ca apoi unitatea să dobândească autonomie juridică” a spus primarul Aroşoaie. „Acum chiar cred că se va întâmpla” a spus şi viceprimarul Cricleviţ.

D-le Mihăilescu, marea problemă a dărăbănenilor este spitalul…

Astăzi (n.r.-12.10.2012) am primit de la domnul Aroşoaie procesele verbale de la şedinţele de Consiliu Local de la Darabani şi de la Dorohoi privind înfiinţarea în primă etapă a unei secţii exterioare a Spitalului din Dorohoi pe vechiul amplasament al Spitalului Orăşenesc Darabani. Săptămâna viitoare le voi discuta la Minister pentru a promova Hotărârea de Guvern pentru redeschiderea secţiei. Consider că a fost o eroare desfiinţarea acestui spital şi voi depune toate eforturile ca până în alegeri acest lucru să se întâmple.

Cum aţi decis să candidaţi pe acest colegiu şi cât de bine cunoaşteţi zona oraşului Darabani?

Zona a fost stabilită cu cei din conducerea USL deoarece eu practic candidez pe colegiul unde a fost d-l Câmpanu. D-l senator urmează să primească alte sarcini pe linie de stat şi atunci eu am fost propus să candidez aici deoarece am mai fost deputat la Botoşani în perioada 1996-2000. Atunci a fost o perioadă foarte bună şi acum sunt foarte încrezător că vom avea o campanie reuşită şi rezultate favorabile în decembrie. Cunosc la nivel general situaţia din judeţul Botoşani datorită activităţii mele din mandatul 1996-2000. În perioada cât am fost ministru am lucrat foarte bine cu deputaţii şi senatorii din judeţele Botoşani şi Suceava.Este arhicunoscut nivelul economic scăzut al zonei de nord a judeţului. Aveţi un plan pentru atragerea de investitori?

Ştim că aceste localităţi sunt pe primele locuri la sărăcie din ţară, şi chiar din Europa. Împreună cu domnul Ţurcanu de la Consiliul Judeţean avem un plan cu o serie de platforme tehnologice care să le dezvoltăm pentru industrie, mai avem un program separat pentru infrastructură şi un program de ajutorare pe agricultură şi pe IMM-uri urmărind cât mai mult fondurile europene. Nu e simplu, dar acum utilizarea fondurilor europene este singura soluţie să ne putem gândi la progresul economic al zonei. În ceea ce priveşte investitorii, am mai multă încredere în investitorii români în domeniul agriculturii decât în alte proiecte, ţinând cont şi de infrastructura modestă din domeniul alimentării cu gaze, cu apă şi a canalizării. Avem încredere în realizarea acestor proiecte şi în progres.

Veţi avea în alegeri contracandidaţi originari din zonă. Care credeţi că sunt avantajele d-voastră în faţa lor?

Nu ştiu pe nimeni ca persoane, cert este că va fi o discuţie pe programe şi pe puterea de a face diverse lucruri şi ne vom concentra pe disputele politice care sunt întotdeauna în asemenea termeni în campaniile electorale. (A.D.A., foto: Agerpres)
6:22 pm Sambata, 13 Octombrie, 2012

2 Comentarii la “Demersuri social-liberale pentru redeschiderea Spitalului Orasenesc ”

  1. ser spune:

    v om trai si nu vom ,,VOTA ,,,,,,iagata ca apare un alt ,,,,,badie ,,,CONDOR ,SERBAN ,,, care e trup si suflet pentru DARABANENI acest ,,,,CONDOR TRESEIST,,,,urmareste ,,,VOTUL,,,nu durerea ,,,,darabanenilor ,,,aveti grija consatenilor,,vor mai sosi si alti,,,,,CONDORI,,,,

  2. vreau un loc cald in Bucuresti spune:

    IAR INCEP ASTIA CU PROSTEALA!MI-E GREATA,NU NEAPARAT DE EI CI DE MIILE DE FRAIERI CARE-I VOR VOTA DEGEABA!DIN PACATE VOM MURI IDIOTI,SARACI SI PACALITI!

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare