Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Proiectul social-filantropic DĂRUIND VEI DOBÂNDI a ajuns la  ediția a VI-a GALERIE FOTO

Sărbătorile intitulate generic „de iarnă”, însă reunite în jurul evenimentului minunat al Nașterii Domnului nostrum IisusHristos în mica localitateBetleem, departe de tumultul lumii, de orice urmă de confort sau de bunăstare, în simplitate și smerenie, transform luna decembrie într-un timp al darurilor, al atenției arătate semenilor, al generozității și altruismului. Împovărați și înconjurați de consecințele crizei pandemice, Sărbătoarea Nașterii Domnului sau a Crăciunului face să răzbată lumina speranței în bine, care răspândește întunericul singurătății și al depresiilor, și ne transfigurează viețile, prin atenția către „singurul lucrunou sub soare”, Dumnezeu Care Se face om pentru ca pe om să-l îndumnezeiască, ne transmite și în acest an neobositul preot Cosmin-Constantin Pristavu.

În acest sens, urmând tradiția statornicită de ceva vreme, cu ajutorul lui Dumnezeu, în data de 18 decembrie 2020 – strâns legată de pomenirea unui ocrotitor al Moldovei, Sfântul Cuvios Daniil Sihastrul, în Parohia „Sf. Dimitrie” Oroftiana de Jos s-a derulat proiectul social-filantropic intitulat „Dăruind vei dobândi”, ajuns la cea de-a VI-a ediție.Prin intermediul voluntarilor, membri ai grupului parohial „Prietenii Sfântului Dimitrie", 20 de personae singure sau familii numeroase s-au bucurat de un colind, de o carte de rugăciuni și de un pachet alimentar îmbelșugat, pentru ca Sfintele Sărbători să le întâmpine cu ceva speranță și mângâiere în plus, cu credință înputerea binelui și în Dătătorul de tot binele, Dumnezeu!

”Mulțumim donatorilor, prieteni de la Sucevița și „Casa Andrei” de la Darabani, ostenitorilor și voluntarilor! Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Sărbători binecuvântate tuturor!” a transmis prin intermediul publicației Darabaneni.ro, pr. Pristavu.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

 


Te-ar mai putea interesa si:  Cosmin Constantin Pristavupreotul Pristavupr. Pristavu
10:12 pm Luni, 21 Decembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare