Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Proiectul social-filantropic DĂRUIND VEI DOBÂNDI a ajuns la cea de-a V-a ediție GALERIE FOTO


Ca de fiecare dată în ultimii ani, în preajma Sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae și a Nașterii Domnului, copii și tinerii care alcătuiesc grupul parohial „Prietenii Sf. Dimitrie” din parohia Oroftiana de Jos, alături de preotul paroh și de binefăcătorii parohiei, organizează evenimentul devenit deja o tradiție, intitulat sugestiv „Dăruind vei dobândi”, proiect social-filantropic ajuns la cea de a V-a ediție.

Anul acesta, activitatea s-a desfășurat în ziua de 17 Decembrie 2019, de prăznuirea Proorocului și Împăratului David, ocazie prin care copiii și tinerii care au răspuns chemării de a veni în sprijinul celor mai vulnerabili membri ai comunității au pornit la „colindat” în parohie, vizitând și colindând 25 de persoane și familii, împreună reușind să aducă un strop de bucurie, un licăr de speranță și o mică mângâiere acelor celor aflați în singurătate, neputință sau lipsuri.”Mulțumind pentru sprijin Brutăriei Protopopiatului Darabani, ”Casei Andrei” Darabani și unor oameni cu suflet mare din cadrul comunității noastre dar și din afara țării, toți membrii grupului parohial s-au bucurat de o activitate frumoasă, apropiindu-se unii de alții și pregătind, cu bucurie și fapte bune, sosirea Sărbătorii Nașterii Domnului! Sărbători fericite și la mulți ani! ne-a transmis preotul Pristavu Cosmin Constantin.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Daruind vei dobandipreotul Pristavu
10:51 pm Luni, 30 Decembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare