Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Social-democraţii dărăbăneni şi-au ales conducătoriiPSD-iştii din Darabani s-au întâlnit în prima zi a săptămânii în Sala de şedinţe a Primăriei oraşului pentru a alege noua structură de conducere a organizaţiei locale a partidului. La conferinţă au luat parte şi deputaţii Andrei Dolineaschi şi Tamara Ciofu.

Pentru funcţia de preşedinte a existat doar un singur candidat, actualul primar al oraşului, care a fost votat în unanimitate prin vot deschis. „Toţi au mers pe varianta că e bine să continui ca şi preşedinte. Dorim să putem duce la îndeplinire proiectele începute la Darabani: asfaltări-la Teioasa s-a turnat deja 1 km de asfalt şi la Bajura se lucrează la stratul pregătitor, s-a început la Casa de Cultură, n-i s-a aprobat Sala de Sport şi ANL-urile-săptămâna aceasta se face licitaţia şi în toamna asta sau în ianuarie încep lucrările de construcţie” a declarat imediat după şedinţă pentru Darabaneni.ro, vechiul şi noul preşedinte PSD Darabani, Corneliu Aroşoaie.

Edilul şef al urbei a mai spus că va candida pentru un nou fotoliu de primar şi doreşte ca partidul pe care îl conduce să aibă din nou majoritatea în Consiliul Local. Tot prin vot deschis au fost aleşi vicepreşedinţii PSD Darabani: Silviu Barbacariu, Relu Cricleviţ, Galia Hrimiuc şi Ovidiu Ştefănucă. Secretar al organizaţiei a rămas Dumitru Haha, iar Marin Cimpoi este trezorier. De asemenea, Corneliu Aroşoaie, Galia Hrimiuc şi Ovidiu Ştefănucă au fost desemnaţi pentru componenţa Biroului executiv al organizaţiei judeţene. Duminică va avea loc conferinţa judeţeană a PSD Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieSilviu BarbacariuAndrei DolineaschiRelu CriclevitGalia HrimiucOvidiu StefanucaTamara CiofuDumitru HahaPSD BotosaniPSD Darabani
9:13 pm Marti, 15 Septembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare