Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Pr. Teodosie Pleşca, înainte de sfinţirea Mănăstirii Zosin: „Se vor limpezi vremurile” FOTO


Duminică, 8 noiembrie 2015, începând cu orele 8:15, Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Părinte Daniel, va oficia slujba de sfinţire a Mănăstirii Zosin, lăcaş monahal cu hramurile „Izvorul Tămăduirii” şi „Duminica Tuturor Sfinţilor Români”.

Vineri la prânz, mai mulţi credincioşi şi cei din obştea Mănăstirii, participau la ultimele pregătiri pentru ca totul să strălucească de curăţenie la sosirea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române care va oficia sfinţirea lăcaşului monahal. După tragedia care a lovit ţara acum o săptămână şi în contextul vremurilor tulburi din prezent, stareţul dărăbănean al Mănăstirii Zosin, pr. Teodosie Pleşca ne-a mărturisit: „Dumnezeu are grijă şi se vor limpezi vremurile”.Preafericitul Daniel trebuia să ajungă ieri la Aeroportul Suceava la orele 14:00, dar din cauza ceţii a fost nevoit să aterizeze la Bacău. Patriarhul va oficia astăzi slujba de sfinţire a Mănăstirii de maici „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Rădăuţi şi este aşteptat să sosească la Mănăstirea Zosin la orele 18:30. Slujba de sfinţire va începe mâine la orele 8:15, urmată de Sfânta Liturghie în jurul orelor 9:30.

Click pe fotografie pentru a viziona imagini cu pregătirile dinaintea sfinţirii Mănăstirii Zosin
Te-ar mai putea interesa si:  Teodosie PlescaManastirea ZosinPreafericitul Parinte DanielPatriarhul Bisericii Ortodoxe Romanestaretul Manastirii Zosin
12:29 pm Sambata, 07 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare