Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Serviciul de Ambulanta din Darabani in casa nouaConsiliul Local (CL) a aprobat în şedinţa ordinară din 27.10.2011 acordarea unui spaţiu, în comodat, pentru Substaţia Darabani a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Este vorba de un stabiliment construit de 190 mp situat la demisolul clădirii fostei secţii de Pediatrie şi terenul aferent de 260 mp, unde a funcţionat secţia de Urgenţă, plus clădirea de garaje şi terenul aferent de 165 mp. Darabaneni.ro v-a semnalat în luna mai a acestui an faptul că Serviciul de Ambulanţă din Darabani funcţionează în condiţii improprii, sediul acestuia neavând un grup sanitar propriu şi, la un moment dat, nici apă curentă.Aleşii locali i-au solicitat primarului Ghiorghi Burlacu în şedinţa CL din aprilie a.c. asigurarea unor condiţii decente de funcţionare a Serviciului de Ambulanţă din localitate. Acordarea noului spaţiu este urmarea adresei pe care Serviciul Judeţean de Ambulanţă a înaintat-o luna trecută autorităţilor locale. În aceeaşi ordine de idei, edilii locali l-au desemnat pe Victor Ciuraru reprezentant al CL în comisia de inventariere a bunurilor care au aparţinut fostului Spital Orăşenesc Darabani.  
 
9:41 am Vineri, 28 Octombrie, 2011

2 Comentarii la “Serviciul de Ambulanta din Darabani in casa noua”

  1. Danyy spune:

    Woww :D Bucurie pe noi :D

  2. anonim spune:

    Apropo la articolul mentionat mai sus, cu toate ca l`am observat cam tarziu ati pus un incult sa iventarieze bunurile fostului Spital.Domnule primar intrebati`l pe "lingaul" de Ciuraru daca stie diferenta dintre o foarfeca si o pensa.Pacat ca in CL sunt alesi oameni care stiu sa "linga" si sa isi rezolve interesele, fac referire la cele 6 hectare de pamant luate pe terasa.Pacat ca orasul Darabani este reprezentat de niste persoane mai putin culte,scuze Dm Hritcu si inca vreo cativa mai competenti, caci la asa buget asa reprezentati, Rusine pt poporul Roman ca s`au grabit la alegeri punand stampila ba pe domn doctor, ba pe domn Stelica, si in consiuliu Darabani au ajuns niste inculti.Consilieri PDL si o parte din PNL de la PSD pe locul de retrogradare ar fi Domnu Zaharia, ca nici el nu e cheie de biserica (Abatorul de la Bajura).Va multumesc

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare