Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Senator PSD in vizita la alesii locali darabaneni FOTOConsilierii locali dărăbăneni au avut parte de vizita senatorului PSD, Doina Fedorovici, înainte ca ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local din data de 19 decembrie 2013 să înceapă. Parlamentarul botoşănean le-a urat aleşilor din oraşul de pe malul Prutului Sărbători fericite.

Fedorovici a intrat în Sala de şedinţe a Primăriei Darabani însoţită de edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie. Senatorul PSD a spus că se află într-o vizită oficială în zonă şi a venit să se asigure că persoanele cu dizabilităţi vor beneficia de drepturile financiare care li se cuvin. În urmă cu aproximativ o săptămână, Doina Fedorovici anunţa prin intermediul unui comunicat de presă că Guvernul a alocat 87 de milioane de lei pentru plata drepturilor însoţitorilor persoanelor cu dizabilităţi. Senatorul social-democrat a adresat consilierilor locali dărăbăneni urările specifice pentru Sărbătorile de iarnă. „Doamne-ajută şi să ne vedem cu bine în 2014” a spus, la plecare, Fedorovici.Consiliul Local Darabani a aprobat pentru anul 2014 un număr de 70 asistenţi personali ai persoanelor cu handicap grav şi a unui număr de 40 indemnizaţii lunare cuvenite părinţilor sau reprezentanţilor legali ai copilului cu handicap grav, adulţilor cu handicap grav ori reprezentanţilor legali ai acestora, cu excepţia celor cu handicap vizual grav.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu Aroşoaie
11:50 am Vineri, 20 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare