Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se cauta sef serviciu cu leafa de aproape 5000 lei si secretar de primarie cu 2786 lei salariu


 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a făcut publice locurile de muncă vacante pentru această săptămână, pentru unele dintre ele salarizarea fiind una extrem de generoasă.

În topul lefurilor se află cea a viitorului şef serviciu din cadrul Casei Judeţene de Pensii Botoşani care va primi pentru 8 ore de muncă pe zi un salariu de 4918 lei. De asemenea, Primăria municipiului Dorohoi anagazează secretar pentru această instiuţie, leafa funcţionarului public fiind în acest caz de 2786 lei. La polul opus, un îngrijitor clădiri din cadrul unei grădiniţe cu program prelungit din Botoşani va primi doar 338 lei salariu pentru 4 ore de muncă pe zi.Click AICI pentru detalii şi pentru a vedea celelealte locuri de muncă disponibile în această săptămână.

Locurile de muncă vacante din ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani, situat pe strada 1 Decembrie 101 (în interiorul Pieţei).
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM BotosaniPrimaria DorohoiCasa Judeteana de Pensii Botosani
9:09 pm Marti, 14 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare