Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Măsuri de securitate maximă pentru alegerile parlamentare. VEZI şi comunicatul Jandarmeriei


   
În conformitate cu prevederile Planului General de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, aprobat de conducerea Ministerului Afacerilor Interne,  Jandarmeria  Română a dispus intensificarea măsurilor şi suplimentarea efectivelor, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi linişte publică, la nivel national, cu ocazia desfăşurării alegerilor parlamentare.

Astfel, sâmbătă, 10 decembrie a.c., Jandarmeria Română asigură măsuri de însoţire şi securizare pe timpul transportului buletinelor de vot către secţii, activitate ce se va încheia cel târziu la ora 18.00. La finalul distribuirii buletinelor de vot, după securizarea secţiilor, Jandarmeria Română va asigura măsuri de pază şi protecţie la 4528 de secţii dispuse în 3117 locaţii, aflate în responsabilitatea instituţiei.

De asemenea, efectivele Jandarmeriei Române asigură protecţia Biroului Electoral Central, a Birourilor Electorale Judeţene (41 BEJ-uri) şi a Birourilor de Circumscripţie ale sectoarelor 1-6 din Capitală.

În ziua alegerilor, duminică 11 decembrie a.c., Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine în zona a 5559 secţii de votare, aflate în responsabilitatea instituţiei, acestea fiind dispuse în 3051 de locaţii.Reamintim că, în perioada premergătoare procesului electoral, Jandarmeria Română a asigurat protecţia  locaţiilor unde au fost tipărite buletinele de vot sau au fost confecţionate materiale electorale.

Totodată, jandarmii vor avea în atenţie şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivel naţional, pentru  a preveni orice incidente ce ar putea tulbura ordinea publică, precum şi pentru descurajarea faptelor antisociale.

Jandarmii vor fi prezenţi în stradă şi vor patrula în zonele şi arterele intens circulate din marile oraşe, cât şi în zonele adiacente acestora, manifestând o atenţie sporită în zone aglomerate precum: pieţele, gările, autogările, târgurile sau pe mijloacele de transport în comun.

Jandarmeria Română recomandă tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. În situaţia  în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de jandarmerie sau să anunţe imediat ce s-a întâmplat, prin sistemul unic de urgenţă „112”;
Te-ar mai putea interesa si:  alegeri parlamentareIJJ Botosani
10:52 pm Sambata, 10 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare