Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sectie exterioara a Spitalului Municipal Dorohoi la DarabaniÎn ultima şedinţă ordinară, Consiliul Local Darabani a dat aviz favorabil înfiinţării în oraşul de pe malul Prutului a unei secţii exterioare a Spitalului Municipal Dorohoi. Noua unitate spitalicească urmează să aibă următoarea structură: trei cabine de specialitate (medicină internă, pediatrie şi obstetrică-ginecologie), 50 de paturi pentru spitalizare continuă (25 pentru specializarea interne şi 25 pentru pediatrie), un punct de lucru al compartimentului primiri urgenţe, un laborator de analize medicale, un laborator de radiologie şi unul de imagistică medicală.Cheltuielile materiale şi de întreţinere a imobilelor vor fi suportate de Primăria Darabani, iar cele medicale de Spitalul Orăşenesc Dorohoi prin contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Predarea-primirea bunurilor din patrimoniul Spitalului Orăşenesc Darabani, care vor trece în administrarea Spitalului Municipal Dorohoi, şi care vor fi utilizate exclusiv de acesta, se va face prin protocol între reprezentanţii celor două unităţi administrativ-teritoriale, reprezentanţii Spitalului Municipal Dorohoi şi Spitalului Orăşenesc Darabani, după publicarea în Monitorul Oficial al Ordinului Ministerului Sănătăţii privind înfiinţarea secţiei exterioare.
8:12 pm Luni, 30 Iulie, 2012

3 Comentarii la “Sectie exterioara a Spitalului Municipal Dorohoi la Darabani”

 1. florica spune:

  sa dea bunul d-zeu si cine a avut aceasta initiativa sa-i dea d-zeu sanatate pt ca aceasta sectie este necesara pt toti darabanenii

 2. M.A..ANONIM. spune:

  ERA SI TIMPUL PENTRU REDESCHIDEREA SPITALULUI.AVEM NEVOIE DE ASA CEVA.MURIM DE TINERI SI BOLNAVI CUM SUNTEM MAJORITATEA NU NE DAM PE FATA...CU CEASESCU NU SE MAI INTIMPLA ASA CEVA..UNDE SE AUZEA CA UN ORAS SA RAMANA FARA SPITAL.VOM TRAI SI VOM VEDEA .MULTE S-AU PROMIS PUTINE S-AU FACUT PANA IN PREZENT.VAM ALES DOMNULE PRIMAR SI DOMNILOR CONSILIERI.FAPTELE VORBESC...DOAMNE AJUTA IN CE VA-TI PROPUS SA REALIZATI.

 3. Lord Lucifer spune:

  Aveti ce meritati! Vreti spital? Inchideti / vindeti o biserica (preferabil pe ambele) ca si asa sunt degeaba, daca aveau un folos nu mai era nevoie de spital, nu? Orasul asta e plin de tarani mediocri (care acum au acces la Internet) care mentioneaza zeitati in comentarii dar habar nu au de biologia de baza.

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare