Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Veteranii, sărbătoriți și la Viișoara ”Sunt gesturi mici, dar cu o încărcătură emoțională deosebită” FOTO29 aprilie - Ziua Veteranilor este, sau ar trebui să fie, pentru noi românii, o adevăraată zi națională ce ar trebui marcată ca atare, ne-a transmis prof. Cristina Luminița Ceică.

29 aprilie 2022 a fost o zi emoționantă pentru elevii, cadrele didactice și reprezentanții Primăriei Viișoara. Emoții și lacrimi și pentru cei 2 veterani viișoreni Cojocariu Gheorghe și Giosu Ioan care, când cu zâmbetul pe buze când cu lacrimi în ochi, s-au bucurat, pentru câteva momente, de mângâierea și prețuirea elevilor de la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara. Copiii s-au pregătit din timp pentru întâlnirea cu prețioșii veterani, unul de 101 ani iar celălalt de 96. Au realizat felicitări de mulțumire și prețuire pentru sacrificiul, curajul și rezistența de care au dat dovadă. Cele 2 cadre didactice, Ceică Cristina Luminița și Epure Violeta, au trăit, pe viu,  alături de elevii lor o adevărată lecție de istorie, deoarece veteranii noștri au povestit momente dureroase din timpul războiului. La lecție au participat și reprezentanții Primăriei Viișoara: Epure Giani Cristian și Horodincu Alina, dar și părinții Chiorescu Giorgiana și Horodincu Florentina.Veteranii viișoreni au primit din partea elevilor, cadrelor didactice și reprezentanților Primăriei, ca semn de prețuire, flori, mere și bomboane, steaguri și insigne reprezentând tricolorul românesc, precum și un sincer și călduros ”La Mulți Ani!”.,,Moșul Ghiță”, cum îl alintă toată lumea, a îmbrăcat, cu mândrie, sacoul decorat cu medalia Crucea de Fier, ascultând, cu drag, mesajele scrise de elevi. Celălalt veteran, alintat și el ,,Moș’ Nică” i-a felicitat pe cei mici și le-a mulțumit că i-au trecut pragul casei.

”Sunt gesturi mici, dar cu o încărcătură emoțională deosebită care ar trebui repetate cât mai des și de cât mai mulți cetățeni ai acestui pământ strămoșesc, binecuvântat de Dumnezeu” a conchis prof. Ceică.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini

 
Te-ar mai putea interesa si:  Cristina Ceicaveterani de razboiprof. Cristina Luminita Ceicaveterani Viisoara
11:21 am Luni, 02 Mai, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare