Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SARBATOAREA RECUNOSTINTEI la Paltinis GALERIE FOTO


Comuna Păltiniş a avut parte de o sărbătoare specială duminică, 30 septembrie, în cadrul căreia interpreta de muzică populară Lucica Păltineanu a fost desemnată Cetăţean de onoare al comunei, iar primarul Costel Romanescu a fost „lucrat” de consilieri, fiindu-i acordat titlul de Cel mai iubit fiu al satului.

Printre decoraţiunile specifice recoltei de toamnă, carusele şi artişti care au urcat în „Caravana lu Axinte”, vânzători de suveniruri sau de mărunţişuri, jandarmi şi poliţişti, atmosfera a fost una specifică bâlciurilor de altădată. La această manifestare au fost prezenţi şi oameni politici, unii susţinători de serviciu ai acestora, precum şi reprezentanţi ai unor instituţii din Darabani şi din comunele învecinate. Cu toate acestea, Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş, susţine că manifestarea nu a avut caracter electoral. „Eu nu am invitat nici un om politic la această sărbătoare” a spus Romanescu. Pe scena amenajată în apropierea Primăriei comunei Păltiniş au urcat Lucica Păltineanu (foto dreapta), Brânduşa Covalciuc, Nicu Albu, Aurel Moldoveanu, Laura Haidău, Alexandru Recolciuc, Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Doru Octavian Dumitru sau ansambul Stejărelul din cadrul Clubului Copiilor Darabani.

Costel Romanescu: „Duşmani sunt în partidul tău, restul sunt adversari politici”

Legat de prezenţa mai multor reprezentanţi ai opoziţiei la Sărbătoarea recunoştinţei, printre ei aflându-se şi deputatul Stelică Iacob Strugaru, edilul şef al comunei a precizat: „Eu am prieteni şi la PDL şi peste tot. Duşmani sunt doar în partidul tău, ceilalţi sunt adversari politici”. Şi totuşi, recunoştinţă...  faţă de cine?? „Faţă de oamenii care au avut încredere în noi, faţă de Sf. Ioan Iacob Hozevitul, ocrotitorul nostru, faţă de Dumnezeu” a explicat Romanescu (foto centru). În cadrul şedinţei de Consiliu Local, solista Ansamblului Ciprian Porumbescu, Lucica Păltineanu, a primit titlul de Cetăţean de onoare al comunei, iar primarul Romanescu a spus că a fost „lucrat” de consilieri, edilii „complotând” împreună cu interpreta de muzică populară şi edilul şef a fost desemnat Cel mai iubit fiu al satului. „Statuile nu sunt pentru oameni în viaţă. Poate câteodată mai sar eu calul pe la fotbal, dar în general îmi place să rămân modest” susţine Romanescu.Acesta a precizat că Primăria comunei a cheltuit puţin cu acest spectacol şi cel organizat acum 2 săptămâni la Horodiştea, mai exact suma de 30.000 lei, restul fondurilor fiind asigurate de sponsori locali. Edilul şef a spus că locuitorii comunei au fost aduşi la spectacol cu mijloacele de transport puse la dispoziţie de agenţii economici din comună, şi nu cu microbuzul şcolar. (foto: Darabaneni.ro, Facebook.com, ArtistiPopulara.ro

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto


5:18 pm Marti, 02 Octombrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare