Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Juniorii Sănătăţii vor evolua la Memorialul „Ion Bordeanu”. VEZI programul competiţieiJuniorii D (născuţi 2003-2004) din cadrul Asociaţiei „Sănătatea” vor participa în 10 februarie la Memorialul „Ion Bordeanu” organizat de AJF Botoşani, competiţie de fotbal în sală care va avea loc la Sala „Gheorghe Asachi” (Liceul Electrocontact). Micii fotbalişti dărăbăneni sunt repartizaţi în grupa B, alături de Viitorul Blândeşti, FC Ripiceni şi CS Flacăra Flămânzi, o grupă uşoară la prima vedere.

Grupa A a echipelor din mediul rural este formată din Luceafărul Vorona, AS Unirea Săveni, ProSport Vf. Câmpului şi Columna Roma. Conducerea clubului intenţionează să plece joi în cantonament la Vatra Dornei, urmând să revină la Botoşani în ziua disputării Memorialului „Ion Bordeanu”.

Programul competiţiei:
ora 08:30 - Luceafărul Vorona & Columna Roma
ora 09:00 - Viitorul Blândeşti & CS Flacăra Flămânzi
ora 09:30 - AS Unirea Săveni & Prosport Vf.Câmpului
ora 10:00 - Sănătatea Darabani & FC Ripiceni
ora 10:30 - Columna Roma & Prosport Vf. Câmpului
ora 11:00 - CS Flacăra Flămânzi & FC Ripiceni
ora 11:30 - Luceafărul Vorona & AS Unirea Săveni
ora 12:00 - Viitorul Blândeşti & Sănătatea Darabani


ora 12:30 - AS Unirea Saveni & Columna Roma
ora 13:00 -  Sănătatea Darabani & CS Flacăra Flămânzi
ora 13:30 - Prosport Vf.Câmpului & Luceafărul Vorona
ora 14:00 - FC Ripiceni & Viitorul Blândeşti
ora 14:30 - SF 1 - Locul 1 gr.A & Locul 2 gr.B
ora 15:00 - SF 2 - Locul 2 gr.A & Locul 1 gr.B
ora 15:30 - Finala mica
ora 16:00 - Finala mare
ora 16:30 - Festivitatea de premiereCopiii vor juca partide „fulger” de câte două reprize de 10 minute fiecare. Chestionat în privinţa şanselor pe care juniorii dărăbăneni le au la câştigarea acestui turneu, preşedintele Dumitru Dănilă (foto) a explicat: „Tot timpul am fost favoriţi. Depinde şi de copii, ei fiind foarte imprevizibili. La aceste turnee am fost tot timpul corecţi. Alţii au venit cu militari în termen. Respectăm competiţia”. Sănătatea Darabani are în prezent 3 grupe de juniori antrenaţi de renumiţii tehnicieni Victor Găluşcă şi Radu Caşuba. Juniorii C ai clubului se află pe locul II în campionat, la 3 puncte distanţă de liderul FC Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  juniori Sanatatea Darabanijuniorijuniori DarabaniMemorialul „Ion Bordeanu”Sala „Gheorghe Asachi”Liceul Electrocontact
8:24 pm , 17 Ianuarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare