Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Vreau sa fiu voluntar in situatii de urgenta” la DarabaniInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani a organizat miercuri, 14 martie, în Sala de lectură a Bibliotecii din Darabani seminarul cu tema „Vreau să fiu voluntar în situaţii de urgenţă”, cu scopul de a evidenţia şi promova acţiunile de voluntariat în cazul calamităţilor sau dezastrelor. La această acţiune au participat alături de inspectori ai ISU Botoşani, reprezentanţi ai mai multor instituţii din Darabani şi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. Celor prezenţi li s-au prezentat materiale video şi li s-au comunicat condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul voluntar:

•    să aibă domiciliul în unitatea administrativ-teritorială reprezentată de Consiliul Local, beneficiar al voluntariatului;
•    să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani;
•    să fie apt din punct de vedere medical;
•    să posede documentele care să îi ateste pregătirea în specializarea pentru care încheie contractul de voluntariat;
•    să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea de infracţiuni cu intenţie;
•    să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în serviciul de urgenţă voluntar ca urmare a rezilierii contractului pentru abateri de la regulile de disciplină, neîndeplinirea îndatoririlor sau a condiţiilor contractuale


       
Simplu: oricine! Oricine poate să devină voluntar şi să aducă o contribuţie, cât de mică, la lumea care ne înconjoară. Important este doar să îţi doreşti acest lucru! Cu toţii avem cel puţin un lucru la care ne pricepem suficient de bine;  aşadar, cu toţii avem cel puţin o abilitate, pricepere sau un talent pe care să îl putem pune în folosul unei persoane care are nevoie de ajutor, în folosul străzii, al cartierului sau localităţii în care trăim sau în folosul comunităţii, în general. Totul este să ne dorim acest lucru si să găsim acea organizaţie care să ne ofere oportunitatea potrivită de a face acest lucru. Pentru o comunitate mai bună, pentru a fi mai fericiţi şi mai împliniţi” a declarat lt. colonel Radu Ţipişcă, din cadrul Inspecţiei de prevenire a ISU Botoşani.
8:34 pm Miercuri, 14 Martie, 2012

1 Comentarii la “„Vreau sa fiu voluntar in situatii de urgenta” la Darabani”

  1. BatMan spune:

    Bravo donule DAvid . Daca nu erai tu la biblioteca nu avea unde sa isi puna laptopul domnul Tipisca . Felicitari . Poate iti mai largesti sfera de activitate . FELICITARI ..

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare