Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Marș de protest pe drumurile distruse dintre Havârna și Darabani ”Vrem drum european, nu crater botoșănean” FOTO & VIDEO

Aproximativ 350 de conducători auto din zona orașului Darabani, cu cca. 200 de mașini, au participat duminică la un marș de protest pentru a sensibiliza autoritățile în ceea ce privește starea deplorabilă în care se află drumurile județene dintre comuna Havârna și orașul Darabani.

Conform Glasul Nordului, manifestanții au pornit la orele 13:00 de la Podul Gîrbeni, au traversat satul Mileanca și s-au îndreptat apoi spre Eșanca, în final protestul încheindu-se la orele 15:00 în centrul orașului Darabani. Protestarii au afișat mesaje de genul: ”Nu mai faceți combinații, băgați bani în reparații”, ”Vrem drum european, nu crater botoșănean” sau ”Plătim roviniete și accize majorate pentru drumuri bombardate!”
”Motivul protestului este starea jalnică a drumului județean pe care circulăm zi de zi. Sperăm să sensibilizăm să ia măsuri în ce privește starea drumului, să-l asfalteze pentru că e impracticabil…Sunt cratere…E JALE mare…Toți stricăm mașini, dar plătim taxe, accize, rovignete” a spus Ionel Ciprian, din satul Lișmănița, arondat orașului Darabani. Organizatorul marșului de protest susține că nu se va opri aici dacă autoritățile competente nu vor lua măsuri în acest caz. ”Probabil o să revenim cu altă mișcare, mai organizată, cu mai mulți participanți, de ce nu un protest în fața Consiliului Județean”, dar s-a declarat,în final, optimist: ”Suntem ferm convinși că o să se rezolve, în cele din urmă, cerințele și doleanțele noastre”. 

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini realizate de Glasul Nordului
Te-ar mai putea interesa si:  mars de protest
9:47 pm Luni, 11 Martie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare