Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Marş de protest împotriva stării deplorabile a DJ 293 care leagă Dorohoi de Darabani FOTO&VIDEOAproximativ 300 de persoane cu 150 de autoturisme au participat la un marş de protest împotriva stării drumului judeţean care leagă cel de-al doilea municipiu al judeţului, Dorohoi, de oraşul Darabani prin Havârna. La protest au participat şi primarii din Conceşti sau Havârna
.

Anul trecut, pe 21 iulie 2015, un protest similar avea loc la Havârna pe traseul Balinți până la Gârbeni, pe o distanță de 6 km. După marșul de protest, drumul comunal a fost reabilitat. Se dorește același lucru și în cazul drumului județean, scrie Botoşaneanul. Protestul de sâmbătă a fost organizat de Costache Muraru, un dorohoian originar din Havârna.

“Ați văzut și dv. pe DJ 293 care face legătura între municipiul Dorohoi pe traseul George Enescu – Stânca – Havârna – Mileanca – Darabani. Drumul se află într-o stare de degradare continuă, administratorul drumului care este Consiliul Județean prin DJDP ne oferă numai mici cârpeli și pe lângă cârpeli spun ei că fac și burdușiri, adică s-a decopertat asfaltatul pe porțiunea deteriorate, pe o adâncime de circa 30 de cm și s-au umplut cu prundiș” a spus Costache Muraru, conform Botoşăneanul.“Pe acest drum se întâmplă frecvent accidente, mașinile se strică continuu, vrem să beneficiem de condiții bune de trafic dar nu le avem. Mai mult, în caz de incendiu, de urgență medicală, pe acest sector de drum se deplasează mașinile pompierilor în caz de nevoie, sau ambulanțele pentru a salva oamenii” a mai spus Muraru. Protestatarii au provenit din comunele Havârna, Mileanca şi Conceşti. Printre aceştia s-a aflat şi primarul comunei Conceşti, Costel Nazare. “Sunt unul din cei care folosesc acest drum și este în condiții incalificabile. Ca simplu cetățean dorim să tragem un semnal de alarmă către autoritățile de la Consiliul Județean, de la Drumuri, să înțeleagă că noi plătim taxe, plătim impozite și dorim drumuri bune și condiții decente” a spus Nazare.
Te-ar mai putea interesa si:  comuna HavarnaDJ 293comuna Concesticoumna Mileanca
6:14 pm Sambata, 30 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare