Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Petrica Hrimiuc a demisionat din CA al Liceului „Dimitrie Cantemir”. Dr. Adrian Metler i-a luat loculPetrică Hrimiuc şi-a prezentat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local (CL) demisia din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie (CA) al Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani unde era reprezentantul CL. Alesul local s-a supărat pentru că nu a fost convocat oficial la nici o şedinţă a respectivului CA. Nici Vasile Floria, reprezentantul primarului în CA al liceului, nu a fost convocat, dar el nu a fost vizibil deranjat de acest lucru. În locul lui Petrică Hrimiuc  a fost desemnat dr. Adrian Meţler, medic de familie în localitate.

A fost o onoare să fac parte din CA al liceului. Din păcate, timp de un an şi, nu am fost convocat la nici o şedinţă a CA. Această demisie, chiar dacă am adus-o în faţa CL, nu este supusă votului. Aşa am considerat, că nu este normal să fac parte dintr-un CA foarte puternic care a luat decizii foarte importante. Eu şi colegul meu Vasile Floria nu am fost prezentaţi în cadrul acelui CA: Ăştia sunt numiţi, politic, apolitic, cum suntem noi. Mulţumesc colegilor pentru sprijinul şi încrederea acordată, din păcate cei de la Liceul „Dimitrie Cantemir” nu au dorit o colaborare pntru că atât timp cât ai câte un reprezentant din partea CL al oraşului Darabani şi din partea aparatului de specialitate al primarului, orice decizie, chiar dacă noi nu am fi venit, trebuia să fim convocaţi. Sunt ferm convins că acela care mă va înlocui va fi convocat. Mulţumesc încă o dată colegilor, nu este un afront, nu este o jignire” a spus Petrică Hrimiuc, care nu a stat până la finalul şedinţei de CL.

Florin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir”, care a fost şi preşedinte de şedinţă, l-a întrerupt la un moment dat pe colegul său de partid  precizând că alesul local nu a fost invitat „oficial” la şedinţele CA al principalei unităţi de învăţământ din localitate. „Tot oficial am fost numit şi eu în cadrul CA” i-a replicat Petrică Hrimiuc. Mai mult, Ignat a insistat ca Hrimiuc să facă parte în continuare din CA al liceului, dar consilierul local nu s-a lăsat înduplecat. Galia Hrimiuc l-a propus în locul lui Petrică Hrimiuc pe Adrian Meţler, iar apoi aleşii au „dat-o” pe glume. Primarul Corneliu Aroşoaie a afirmat că la liceu sunt multe domnişoare, cu aluzie la faptul că Adrian Meţler nu este căsătorit, iar Galia Hrimiuc a venit cu completarea că elevele de clasa a XII-a au peste 18 ani. Dan Tîrniceru Ifrim a spus că propunerea adresată dr. Meţler este pentru a intra în USL. Directorul Ignat a „promis” că de acum înainte va trimite convocările la şedinţele CA al liceului, cu „recipisă de primire”.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiceul „Dimitrie Cantemir”Dan Tîrniceru IfrimPetrică HrimiucGalia HrimiucAdrian Metler
5:33 pm Sambata, 07 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare