Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ANUNȚUL Primăriei Darabani în contextul pandemiei de coronavirusComitetul Local pentru Situații de Urgență Darabani a fost convocat astăzi, 12 martie, ca urmare a crizei provocate de coronavirus. Autoritățile dărăbănene au emis un comunicat, în aceste sens, pe care îl redăm integral mai jos:

Stimați cetățeni,
Locuitorii care au cunostință de întoarcerea sau prezența în orașul Darabani a persoanelor din țări declarate ca fiind afectate de epidemia virusului gripal COVID-19 (coronavirus), sunt rugate să anunțe de urgență autoritățile publice locale, în vederea identificării, verificării și monitorizării de către specialiști ai Direcției de Sănătate Publică, conform actelor normative emise.Facem apel la cetățenii din zonele cu risc sau care au intrat în contact cu persoane venite din astfel de zone, să dea dovadă de responsabilitate și să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile pentru a nu pune în pericol sănătatea celor dragi ( în această situație dacă aveți nevoie de alimente, medicamente și orice altceva vă rog să ne solicitați, pentru a veni în sprijinul Dvs).

Este necesar să respectăm cu strictețe normele de igienă și să ne informăm exclusiv din surse autorizate.

De asemenea în această vacanță forțată a copiilor, vă rugăm să evitați zonele aglomerate. Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare și vă asigurăm de toată disponibilitatea.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria Darabanicoronavirus
6:32 pm Joi, 12 Martie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare