Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

MASA BUCURIEI O nouă campanie umanitară organizată de prof. Vasile Postolachi în colaborare cu Casa AndreiProfesorul de religie Vasile Postolachi și tânărul om de afaceri Andrei Nenișcă și-au unit forțele pentru a aduce o bucurie celor aflați în nevoie, în aceste vremuri grele. De altfel, cei doi sunt cunoscuți pentru implicarea lor în acțiuni filantropice.

Recent, cei doi dărăbăneni și-au propus să ofere o masă caldă și alimente mai multor persoane sau familii, care din diferite pricini, trec prin momente dificile, sub sloganul „Masa bucuriei – Dăruiește un meniu pentru un suflet nevoiaș și noi i-l vom duce”. Cei care doresc să facă o faptă bună pot achita la restaurant „Casa Andrei” costul unui meniu, care este de 15 lei, iar la final de săptămână, cei doi împart meniurile oamenilor nevoiași din Darabani, Bajura, Rediu, Rădăuți-Prut și Miorcani. Scopul lor este să poată împărți cel puțin 70 de meniuri săptămânal. Oameni din comunitate dar și din alte zone, chiar din străinătate, au deja încredere în inițiativele profesorului Vasile Postolachi și doresc să se implice tot mai mult în proiectele sale. La rândul său, el este foarte încrezător și speră că, sprijinit de dumneavoastră, va aduce bucurie pe chipul a cât mai multe persoane.

«Vă așteptăm ca împreună să aducem o bucurie, căci după cum spunea un înțelept din Egiptul Antic ,,Unul este bogat, altul este sărac, dar mâncarea rămâne pentru cel ce o împarte și cu cel sărac” și după cum spunea și Dumnezeu profetului Isaia: ,,împarte pâinea ta cu cel flămând..., dacă dai pâinea ta celui flămând și tu saturi sufletul amărât, lumina ta va răsări în întuneric” (Isaia 58, 7, 10)», a spus prof. Vasile Postolachi în îndemnul său către cei care doresc să susțină noua campanie.„Eu, împreună cu prietenul meu care conduce Asociația ”Cartea unește inimi” ne-am gândit să ajutăm oamenii săraci. Am vrut să-l ajut în acest proiect pentru că el era sceptic la început și am dorit să ne implicăm mai mult” a declarat pentru Darabaneni.ro, Andrei Nenișcă. Omul de afaceri dărăbănean a spus că pandemia nu l-a afectat foarte mult. ”Care vrea să muncească, muncește. Au fost 3 luni critice, dar apoi, ușor, ușor ne-am revenit. La noi au fost și restricțiile mai ușoare. Acum este bine. Cred că în perioada de criză trebuie să ne implicăm mai mult” a conchis Nenișcă.

Cei care vor să susțină acest proiect pot achita la restauratul „Casa Andrei” contravaloarea unui meniu sau pot face donații în contul prof. Vasile Postolachi RO98BTRLRONCRT0269935701 (POSTOLACHI VASILE).
Te-ar mai putea interesa si:  Casa AndreiVasile PostolachiAndrei Nenisca
9:39 pm Joi, 01 Aprilie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare