Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

REZULTATE ALEGERI VEZI componenţa noului Consiliu LocalMoment istoric pentru oraşul Darabani. Dărăbănenii au votat pentru schimbare la Primăria Darabani. Corneliu Aroşoaie, creditat cu prima şansă, a fost devansat în sufragii de liberalul Liviu Hrimiuc care a obţinut 2117 voturi faţă de cele 2070 ale candidatului PSD. Ceilalţi candidaţi la Primărie, Dinu Hrimiuc şi Mariana Humă au obţinut 195, respectiv 116 voturi.

Gata cu aroganţa şi dictatura, dărăbănenii s-au săturat de umilinţă şi îşi doresc mai mult respect, comunicare şi transparenţă din partea noii conduceri a Primăriei. Cea mai mare diferenţă de voturi (96) a fost înregistrată în Teioasa, unde Corneliu Aroşoaie a obţinut 287 de voturi, faţă de doar cele 191 ale lui Liviu Hrimiuc, dar liberalul a revenit pe primul loc după numărarea voturilor  sale (362) la deschiderea urnelor Secţiei 114 de la Şcoala „Leon Dănăilă”, unde Aroşoaie a obţinut  235 din sufragii. Foarte mulţi dărăbăneni l-au felicitat astăzi pe pagina de Facebook Darabaneni.ro pe noul primar în care îşi pun mari speranţe. „Atât noi, cât şi bunul Dumnezeu a ales cei mai bine pentru noi” a scris Silvia Stoian. Şi diaspora a reacţionat după marea victorie obţinută de liberalul Hrimiuc.Dărăbănenii care muncesc în străinătate speră şi ei să revină cât mai curând acasă. „Cu toţii sperăm la o schimbare a orașului nostru, dar asta nu depinde numai de el și de echipa ce o are alături, sperăm că va schimba ceva și într-o bună zi ne vom întoarce pe meleagurile noastre” a transmis Vasile Dragotă.

În Consiliul Local,  PSD (1479 voturi) şi PNL (1408 voturi) vor avea câte 7 membri (cel mai probabil social-democraţii Corneliu Aroşoaie, Vasile Floria, Galia Hrimiuc, Dănuţ Hrimiuc, Petrică-Tichel Bărănceanu, Marin Cimpoi şi Relu Cricleviţ plus liberalii Alin Gîrbaci, Adrian Meţler, Dumitru Dănilă, Ghiorghe Caba, Claudiu-Vicenţiu Zaharia, Zîna Andronic şi Constantin Acsinte) cărora li se vor alătura independenţii Dan Tîrniceru-Ifrim (385 voturi) şi Gheorghe Bejinariu (299 voturi) plus preşedintele ALDE Darabani, Dinu Hrimiuc (228 voturi), care a obţinut după redistribuire un scaun de consilier local.Consiliul Judeţean rămâne în continuare „roşu” şi datorită voturilor dărăbănenilor: 2139 pentru PSD şi 1601 pentru PNL, Ionel Nenişcă şi Lucian Aroşoaie urmând să ne reprezinte în CJ.

Urmează negocierile pentru postul de viceprimar, unde favorit este liberalul Alin Gîrbaci. Se pare că şi Corneliu Aroşoaie râvneşte la acest fotoliu, dar nici independentul Dan Tîrniceru-Ifrim nu ar refuza această oportunitate. „Nu spun că nu mi-ar surâde. Mulţi dintre angajaţii Primăriei ar fi nemulţumiţi în acest caz, dar prea puţin mă interesează acest aspect. Ei nu au înţeles că Primăria este în slujba cetăţeanului, nu cetăţeanul în slujba Primăriei” a declarat pentru Darabaneni.ro, Tîrniceru

VEZI şi: HABEMUS PRIMAR! Alegeri interzise cardiacilor la Darabani FOTO& VIDEO

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiviu Hrimiucalegeri localealegeri locale 2016alegeri locale la Darabani
10:14 pm Luni, 06 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare