Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

REVIN INUNDATIILE? Cod galben pe raul PrutPotrivit avertizării hidrologice transmisă de Administraţia Naţională "Apele  Române" s-a instituit "Cod galben” pe râul Prut în sectorul Oroftiana – Rădăuţi Prut. Avertizarea a intrat în vigoare vineri la ora 08:00 şi expiră sâmbătă la ora 16:00. 

Având în vedere fenomenele prognozate (depăşiri ale cotei de atenţie ca urmare a precipitaţiilor cu caracter torenţial prognozate pentru următoarea perioadă), Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis printr-un comunicat că se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu "Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice şi poluări accidentale". Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a transmis Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Suharău, Hudeşti, Darabani, Păltiniş şi Rădăuţi Prut să monitorizeze situaţia şi să anunţe în cel mai scurt timp ISU Botoşani în cazul producerii unor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice prognozate. S-a dispus, de asemenea, notificarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de exploatare în lunca Prutului să aibă în vedere evacuarea persoanelor şi a utilajelor din zona inundabilă, în cazul în care situaţia o impune. ISU Botoşani a dispus totodată funcţionarea neîntreruptă a grupei operative şi măsuri de pregătire pentru intervenţie.
Sursa text: Botosaneanul.ro 

2:08 pm Sambata, 02 Iulie, 2011

2 Comentarii la “REVIN INUNDATIILE? Cod galben pe raul Prut”

  1. adinuzza spune:

    URASC PRUTUL! pe undeva, pe acolo se afla un suflet curat....

  2. Gabynho spune:

    la cat ploua parca vad ca anu asta ma plimb cu barca fara sa vreau...am mai trecut prin faza asta..

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare