Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

REFERENDUM 2012 Prezenta la vot de 9,72% pana la 10:00 FOTO


Numărătoarea inversă a început la referendumul pentru suspendarea preşedintelui României. La Secţia de votare 114, secţia eşantion de pe raza oraşului Darabani, s-au prezentat până la orele 10:00 pentru a-şi exercita dreptul constituţional 135 de dărăbăneni, ceea ce reprezintă un procent de 9,72% din cei 1388 de alegători înscrişi pe lista permanentă.

Patru întâmpinări la Secţia de votare 113

Procesul de vot a decurs normal până la această oră, fără incidente şi fără reclamaţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Nicolae Lazăr preşedintele Secţiei de votare eşantion a oraşului. Andrei Budeanu, preşedintele Secţiei de votare 113, a fost cel mai ocupat în dimineaţa referendumului, când la secţia pe care o coordonează s-au depus 4 întâmpinări din partea reprezentantului PDL. Sesizările au fost legate de prezenţa în Secţia de votare a ştampilei de control şi a benzii adezive cu care se sigilează urnele şi geamurile. De asemenea, democrat-liberalii au fost nemulţumiţi că membrii comisiei au arătat un model de cerere pentru urna mobilă şi i-au comunicat preşedintelui secţiei să ia legătura cu omologii săi din secţiile de votare unde îşi au domiciliul alegătorii care votează la Darabani pe listele suplimentare, pentru a fi radiaţi de pe listele din localităţile lor de domiciliu. Membrii comisiei au considerat întâmpinările ca fiind neîntemeiate.    Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto11:17 am , 29 Iulie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare