Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Moment de reculegere în memoria lui Gelu Sîsîiac. VEZI și mesajul colegilor săi din Primărie VIDEO
Aleșii locali împreună cu funcționarii din Primăria Darabani au ținut un moment de reculegere în memoria lui Gelu Sîsîiac, pompierul voluntar pe care orașul l-a pierdut ieri dimineață. Colegii săi au transmis prin intermediul publicației Darabaneni.ro un mesaj de condoleanțe.

Atmosferă apăsătoare la Primăria Darabani joi, 27 iulie. Holurile erau pustii la orele 15:00, când a început ședința ordinară de Consiliu Local. Arhitectul șef al orașului, Gelu Dragotă, îl face atent pe viceprimarul Alin Gîrbaci, iar președintele de ședință Lucian Florea a anunțat momentul care nu putea lipsi din debutul ședinței, cel de reculegere ținut în memoria regretatului Gelu Sîsîiac, care a lucrat peste 10 ani în cadrul Primăriei Darabani.

„Cutremurați până în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veșnice a celui ce a fost coleg, prieten, tovarăș de suferință GELU SÎSÎIAC. Nimeni nu este întrebat, când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat, lăsând în urmă tristețe și durere.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace și să-l așeze în loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei ce l-am cunoscut și pretuit! Condoleanțe familiei îndoliate!” este mesajul transmis de colectivul Primăriei Darabani. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate și pe rețelele de socializare. Gelu Sîsîiac va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, orele 12:00.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniConsiliul Local DarabaniGelu Sisiiac
7:23 pm Joi, 27 Iulie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare