Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI programul manifestărilor organizate de 1 Decembrie la DarabaniCelebrarea Centenarului Marii Uniri va cuprinde la Darabani o serie de manifestări religioase, depuneri de coroane, lansări de carte, ”un spectacol folcloric de neuitat”, așa cum ne promit autoritățile locale, foc de artificii și masa tradițională de 1 Decembrie.

Începând cu orele 12:00, la Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena, preoții din parohiile orașului Darabani vor oficia o slujbă de pomenire a eroilor neamului. Jumătate de oră mai târziu va avea loc o depunere de coroane și arborarea drapelului național la Monumentul Eroilor din localitate.

La orele 13:00, la Casa de Cultura ”Theodor Balș”, vor fi lansate două cărți: Monografia laconică a localității Darabani, autor prof. Octav Teioșanu, și Biserica Botoșăneană și Marea Unire, autor preot Ioan Iordachi, originar din Darabani.De la 14:30 va începe spectacolul folcloric susținut de ansamblurile Stejărelul din Darabani, Stejărelul din comuna George Enescu, Bucium din Fetești (Republica Moldova), formații de dans modern de la Clubul Copiilor și Liceul ”Dimitrie Cantemir”, un program artistic fiind susținut și de copiii de la Grădinița nr. 2.

La 17:30 va avea loc un foc de artificii urmat de o masă tradițională. ”1 Decembrie 2018 este o zi specială pentru toți românii. Vă invităm să vă alăturați nouă, ne vom bucura împreună pentru țara noastră dragă care împlinește 100 de ani. Veți avea parte de un program bogat, cu Te Deum în constea eroilor noștri, lansări de carte, un spectacol folcloric de neuitat, masă tradițională, foc de artificii” precizează edilul șef Liviu Hrimiuc pe pagina de facebook a Primăriei.
Te-ar mai putea interesa si:  Ziua NaţionalăLiviu HrimiucCentenarul Marii Uniri
12:48 pm , 25 Noiembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare