Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Orașul Darabani are un nou viceprimar GALERIE FOTO & VIDEO

Consiliul Local Darabani s-a întrunit pentru prima dată, după învestire, în ședință ordinară, cel mai important punct de pe ordinea de zi a ședinței fiind alegerea viceprimarului orașului. Cu 11 voturi pentru și unul anulat, alesul a fost liberalul Dumitru Dănilă, în timp ce social-democratul Vasile Floria a contabilizat 5 voturi.

Președinte de ședință pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie a fost ales Constantin Acsinte, în timp ce Magda Imbir l-a înlocuit pe secretarul general al orașului, Paulică Zahariea. De asemenea, au fost stabiliți membrii Comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local. Gheorghe Bejinariu l-a propus pentru funcția de viceprimar pe colegul său de partid, Dumitru Dănilă, în timp ce social-democratul Silviu Barbacariu l-a propus pe Vasile Floria. Dan Tîrniceru-Ifrim a refuzat să intre în cabina unde au votat ceilalți consilieri locali, motivând că nu mai dorește să se infecteze. Favoritul aleșilor locali a fost Dumitru Dănilă.”Mulțumesc pentru votul acordat astăzi. Sunt emoționat, este o onoare pentru mine, în același timp este și o mare responsabilitate pe care voi încerca să o duc la capăt cât pot mai bine” a spus noul viceprimar al orașului, Dumitru Dănilă. (foto & video: MD Studio Art)

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru Dănilăviceprimarul orasului Darabani
7:05 pm Vineri, 30 Octombrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare