Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Oraşul Darabani are un nou consilier local „Sper că împreună vom face o echipă bună…”FOTO

Numărul reprezentantelor sexului frumos din Consiliul Local Darabani s-a mărit din această săptămână cu Otilia Farcaş, membru PSD, care îi locul fostului primar Corneliu Aroşoaie ce a demisionat în 24 iunie.

Consiliul Local Darabani a validat mandatul de consilier local al Otiliei Farcaş, cea care a făcut parte din PNL, dar a trecut la PSD odată cu legiferarea traseismului politic prin Ordonanţa 55. Farcaş a depus joi jurământul:„Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună-credinţă tot ceea ce  stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor oraşului Darabani. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”

Preşedintele de şedinţă Alin Gîrbaci i-a urat bun venit în rândul consilierilor oraşului Darabani. „În primul rând vreau să mulţumesc d-lui Aroşoaie pentru încrederea acordată, în al doilea rând vreau să mulţumesc colegilor din organizaţie pentru susţinere şi sper că împreună vom face o echipă bună pentru bunul mers al oraşului Darabani” a spus Otilia Farcaş.Cel mai probabil, în următoarea şedinţă de Consiliu Local, Lucian Florea îl va înlocui în Consiliul Local pe fostul viceprimar Relu Cricleviţ, acesta optând pentru un post de referent superior în cadrul Oficiului Judeţean de Zootehnie Botoşani, care este incompatibil cu cel de consilier local.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaConsiliul Local DarabaniRelu CriclevitPNLPSDOtilia Farcas
4:14 pm Sambata, 30 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare