Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii darabaneni s-au „scolit” la sectoarele Politiei de Frontiera din Darabani si Radauti-Prut FOTO


Activitatea Poliţiei de Frontieră din judeţul Botoşani a constituit şi în acest an un punct de atracţie pentru elevii şi profesorii din judeţ, implicaţi în programul naţional „Şcoala Altfel”. În prima zi a săptămânii, 32 de elevi din Darabani au vizitat Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut condus de dărăbăneanul Constantin Rugină, precum şi PTF Rădăuţi Prut.

În primele trei zile ale săptămânii, 155 de elevi din zona oraşului Darabani au aflat mai multe despre activitatea poliţiştilor de frontieră de la lucrătorii din cadrul SPF Darabani. În total, în săptămâna 07-11 aprilie 2014, poliţiştii de frontieră din judeţul Botoşani au primit vizita a peste 350 de şcolari în cadrul programului naţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Poliţiştii de frontieră le-au explicat copiilor ce fac ei zi de zi, cum luptă cu infracţionalitatea transfrontalieră, precum şi cum se munceşte într-un punct de trecere a frontierei de stat. Micuţii au fost fericiţi să vadă aparatele de termoviziune, să urce alături de poliţiştii de frontieră în autospecialele de intervenţie, însă momentele de maximă atracţie au fost demonstraţiile făcute de „mascaţii” din echipajele de intervenţie precum şi de câinii de serviciu din dotarea Poliţiei de Frontieră” ne-a comunicat inspector principal de poliţieMinodora Răcnea, purtător de cuvânt al STPF Botoşani.

La sfârşitul acţiunii, micuţii au fost serviţi cu prăjituri şi suc oferite de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie Botoşani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  SPF Rădăuţi PrutSPF DarabaniSTPF BotoşaniScoala altfel
3:52 pm , 13 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare