Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CINSTE LOR, VETERANILOR! „Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru România” GALERIE FOTO & VIDEO


Aşa cum au promis aleşii locali, mai mulţi veteran de război, aproximativ jumătate faţă de câţi au fost anunţaţi iniţial, au fost prezenţi vineri în Sala de şedinţe a Primăriei, fiind felicitaţi de primarul Corneliu Aroşoaie care le-a înmânat câte o diplomă şi 100 de lei. Evenimentul a fost completat de un spectacol oferit de copiii principalelor unităţi de învăţământ dărăbănene.

Festivitatea  prilejuită de Ziua Naţională a României a fost prezentată de prof. Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. „Parafrazându-l pe marele istoric Nicolae Iorga, îmi permit să spun că un popor care nu-şi cunoaşte eroii, un popor care nu-şi cinsteşte eroii este un popor fără identitate, este un popor fără istorie…Vă mulţumim pentru tot ceea ce aţi făcut pentru România, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea zile senine în continuare” a spus Lucian Florea, care a ţinut mâna la inimă în timp ce elevii au intonat imnul naţional.

Edilul şef al urbei i-a felicitat şi el „pe cei mai tineri din Darabani, de la 91 la 95 de ani”, aşa cum a afirmat Aroşoaie: „Vreau să felicit pe toţi cei prezenţi şi nu în ultimul rând pe veteranii de război, le doresc viaţă lungă, să predea ştafeta şi celorlalţi din rândul trei, când vor fi de aceeaşi vârstă să-i putem şi pe dânşii felicita. Sănătate multă şi La mulţi ani!”. Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, cei de la Liceul „Dimitrie Cantemir” şi Clubul Copiiilor din Darabani au realizat apoi un spectacol foarte reuşit. Veteranii au ciocnit la final cu aleşii în Sala de protocol a Primăriei, iar elevii au fost invitaţi la o prăjitură şi un suc. (foto&video: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio,editare video: Emi GAVRILUŢĂ)

Cick pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini.

VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLucian Florea1 DecembrieZiua Nationala a Romanieiveterani darabaneni
11:54 pm , 29 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare