Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PUBLICATIE DE VANZARE IMOBILIARA

ANUNŢ

Subsemnatul Guceanu Adrian, executor judecătoresc în circumscripţia Curţii de Apel Suceava, cu sediul în or. Darabani, str. 1 Decembrie, nr.158, jud. Botoşani.
   
În conformitate cu dispoziţiile art. 845 alin. 8 C.pr. civ., aducem la cunoştiinţă generală că, în data de 27.10.2014, ora 10.00, va avea loc la sediul Biroului executor judecătoresc Guceanu Adrian, vânzarea la licitaţie publică a imobilului situat în or. Darabani, str. Trandafirilor, nr.3, bl.G44, jud. Botoşani, compus din:

-1 cameră şi dependinţe, cu o suprafaţă utilă de 23,20 m.p., cu nr. cadastral 277/I,19/N, CF 1467/N, la preţul de 40.690 lei, conform preţului mediu de piaţă actual, stabilit în conformitate cu Sentinţa civilă nr. 752/2013., privind plata sumei de 22.655 lei, cu titlu de sultă, cheltuieli de judecată şi cheltuieli de executare pe debitoarea Roşca (Cazacu) Alina Elena, cu domiciliul în mun. Constanţa, Aleea Egretei, nr.19, bl.C2, sc.A, et.3, ap.58, jud. Constanţa, le datorează creditorului Roşca Florin Marius, cu domiciliul în or. Darabani, str. Tineretului, nr. 7, jud. Botoşani-prin avocat Lazăr Răzvan Claudiu, în baza titlului executoriu reprezentat prin Sentinţa civilă nr.752/2012, din data de 07.11.2012, a Judecătoriei Darabani, rămasă definitivă prin Decizia civilă nr. 285R/2014, din data de 08.04.2014, a Tribunalului Botoşani.
   
Imobilul urmărit este liber de sarcini.


Preţul de începere a licitaţiei a fost stabilit de către executorul judecătoresc Guceanu Adrian, în conformitate cu preţurile medii de piaţă actuale.
Prezenta publicaţie de vânzare a fost întocmită în conf. cu dispoziţiile art. 838 C.pr.civ.

Somăm
pe toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilelor urmărite să-l anunţe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare.

Invităm pe toţi cei care doresc să cumpere imobilele urmărite silit să se prezinte la data, locul  şi ora stabilită pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate şi până la această dată să prezinte oferte de cumpărare.
Potrivit dispoziţiilor art. 838 alin.1 lit. 1)Cod.pr.civ., ofertanţii trebuie să consemneze la dispoziţia executorului judecătoresc, cel mai târziu până la termenul de vânzare, o garanţie de participare de cel puţin 10% din preţul de pornire a licitaţiei imobilului.
În conf. cu dispoziţiile art. 843 alin. 2 C.pr.civ., creditorii urmăritori, intervienenţii, coproprietarii pe cote părţi şi titularii unui drept de preemţiune nu au obligaţia de a depune garanţia de participare.
Prezenta publicaţie de vânzare conţine un număr de două pagini şi va fi comunicat în şapte exemplare.


Executor judecătoresc,
Guceanu Adrian12:08 pm Miercuri, 15 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Imagini de seară din Darabani în timpul pandemiei de coronavirus. Este trist Darabaniul fără dărăbăneni, dar aceasta este principala condiție ca să ne putem bucura, din nou, împreună cu cei dragi. Fiți responsabili, stați acasă! Click pe fotomontaj pentru a viziona integral imaginile

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare