Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PSD schimbă garda de consilieri judeţeni dărăbăneniDupă ce în actuala legislatură, oraşul Darabani a fost reprezentat în Consiliul Judeţean (CJ), mai mult sau mai puţin, pe lângă fostul PDL-ist Dinu Hrimiuc şi liberalul Lucian Aroşoaie, de către doi consilieri social-democraţi, respectiv Silviu Barbacariu şi Mihai Aroşoaie, lista electorală a PSD-ului pentru CJ include acum două nume noi din urbea de pe malul Prutului, respectiv Costel Nazare şi Ionel Nenişcă.

Singurul primar de pe lista social-democraţilor pentru Consiliul Judeţean la alegerile locale din 5 iunie este Costel Nazare, edilul şef al comunei Conceşti, despre care s-a vehiculat faptul că ar candida la Camera Deputaţilor în toamnă, dar se pare că Nazare se va mulţumi deocamdată cu fotoliul de consilier judeţean. Ionel Nenişcă este al doilea dărăbănean din PSD care aspiră la un post de consilier judeţean, acesta fiind în prezent la primul său mandat de consilier local la Darabani.

„Nu pentru persoana mea, ci pentru dărăbăneni”

„O persoană din Darabani în CJ ar fi un ajutor în plus pentru dărăbăneni. Dacă ar fi un proiect pentru Darabani, şi chiar dacă ar fi de la alt partid, nu cred că poate fi contra. Şi un proiect de la PNL care este pentru dărăbăneni, ar fi culmea să nu-l votăm. Sunt un om care vreau să merg pe linia asta dreaptă. Nu m-am dus pentru ceva anume. Nu pentru persoana mea, ci pentru dărăbăneni. Eu am. Sănătate să-mi dea Dumnezeu. Am fost propus datorită muncii mele în partid şi nu am refuzat. Urmează o campanie electorală în care este mult de muncă” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ionel Nenişcă. Cel mai probabil, Costel Nazare va ocupa poziţia 6, iar Ionel Nenişcă locul 9 pe lista candidaţilor social-democraţi la CJ, dar PSD-iştii ar mai putea face mici modificări până la depunerea efectivă a candidaturilor la Biroul Electoral Judeţean.
Te-ar mai putea interesa si:  CJ BotoşaniIonel NenişcăCostel NazarePNLPSDConsiliul Judeteanalegeri localealegeri locale 2016
12:23 am Joi, 21 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare