Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

AUTObuzul Primăriei transferat Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” „Nu este nici o răutate din partea mea”Aleşii dărăbăneni au aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local transferul autobuzului Mercedes cu 28+2 locuri de la Primăria din localitate către Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. Totodată s-a votat şi regulamentul privind modul de utilizare al autoturismului. Mihai Plugaru, referent-inspector în cadrul Primăriei, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de discuţiile pe care le-au purtat în trecut consilierii despre consumul de carburant al maşinii.

Hotărârea a fost iniţiată ca urmare a unei cereri înaintate de conducerea Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” în 31.08.2015. Mihai Plugaru, persoana din cadrul Primăriei desemnată cu activitatea de transport al autobuzului, a ţinut să facă unele precizări în legătură cu consumul maşinii, subiect care a generat polemici într-o şedinţă din toamna anului trecut, când Gheorghe Caba spunea: „Raba mea de 40 de tone consumă 30%, şi asta consumă 20%? Pe cuvântul meu dacă nu e de râs”.

„Sper că aţi reţinut foarte bine ce am spus: autobuz. Toată lumea aţi crezut că acela este microbuz şi m-aţi blamat prin toate articolele, pe unde m-aţi prins, că o rabă consumă cât un microbuz, deci faceţi diferenţa, vă rog. Autobuzul este autobuz, iar microbuzul este microbuz şi raba este rabă” a afirmat Mihai Plugaru. Dan Tîrniceru-Ifrum a susţinut că autovehiculul respectiv ar consuma 13%, iar primarul l-a ironizat pe independent, spunând: „Puneţi numai 10”

„Ştiu că acum nu-mi daţi importanţă, dar după aceea…ne întâlnim la crâşmă şi spunem că am vrut să scap de autobuz ca să nu mai meargă echipa de fotbal. Eu am fost om pentru fotbal şi sunt. Nu ajungem la discuţii din astea de ce consumă atât microbuzul. Atâta consumă el. Cine nu-i convine, să-l ia acasă să-l verifice. Nu este nici o răutate din partea mea” a mai spus Plugaru, care a explicat că Primăria nu avea un şofer calificat pentru a conduce autovehiculul respectiv, iar el ar fi trebuit să urmeze un curs de specialitate pentru a coordona în continuare activitatea de transport a autobuzului. Tîrniceru a răspuns că ar fi luat autobuzul acasă, dar nu poate transporta butelii cu el.

Citiţi şi: D’ALE CL DARABANI Aleşii au votat consumul microbuzului Primăriei. „Raba mea de 40 de tone consumă 30% şi asta consumă 20%?”
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Dan Tîrniceru IfrimMihai PlugaruGheorghe CabaCL Darabani
11:52 pm Sambata, 26 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare