Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primaria orasului Darabani are un nou site!Începând de anul acesta, Primăria orașului Darabani are un site nou, care cel puțin din perspectiva design-ului face față cerințelor moderne. Realizarea vine după ce o Ordonanță specială de Guvern din 2010 obliga administrațiile locale să aibă propriile portaluri cu informații actualizate, iar anul trecut în martie, prefectul Macaleți îi amenința pe primari cu amenzi dacă nu se conformează la acest capitol.

În martie 2013, primarul Corneliu Aroşoaie anunța că a luat legătura cu o firmă de IT, pentru modernizarea site-ului Primăriei sau realizarea altuia nou. Declarațiile sale veneau după ce Prefectul de Botoșani, Costică Macaleți, la o ședință cu edilii şefi ai oraşelor judeţului, le-a reproșat acestora lipsa site-urilor administrațiilor locale. Tot atunci, prefectul i-a amenințat pe edili cu amenzi dacă aceștia nu vor intra în legalitate. La aproape un an de la acea întâlnire, prefectul s-a întâlnit din nou cu primarii, acum la început de an, și le-a cerut imperios să realizeze pagini web pentru administrațiile locale pe care le conduc. De data aceasta edilul şef al oraşului Darabani nu a mai fost prins pe picior greșit.Primăria orașului are începând din acest an un site nou, adaptat cerințelor moderne. Informațiile care pot fi găsite pe acest site, sunt puține deocamdată, dar sperăm că în scurt timp vom putea vedea mult mai multe pe portalul primăriei din oraşul de pe malul Prutului. O nedumerire a creat rubrica Minutele ședințelor, care dacă va conţine şi şedinţele Consiliului Local din 2013, atunci de departe recordul îl va deține ședința de 3 minute şi 40 de secunde din vara anului trecut, atunci când consilierii locali au votat finanțarea vizitei primarului în Statele Unite. „Site-ul încă nu este gata, se mai lucrează încă la el” a precizat Relu Cricleviţ, viceprimarul oraşului Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu Aroşoaiesite
9:41 pm Marti, 28 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare