Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prezență slabă la urne a dărăbănenilorToți cetățenii din Uniunea Europeană sunt chemați astăzi la urne, pentru a alege viitorii membri ai Parlamentului European. Printrei ei se numără și locuitorii de pe granița estică a UE.

Locuitorii orașului Darabani, nu s-au înghesuit până la orele 14:30 la urne, prezența la vot fiind sub media națională. Considerate alegeri fără o miză prea mare pentru politica internă, acest scrutin se pare că va aduce, totuși, la urne, un număr important de alegători, mult peste cel înregistrat la aegerile europarlamentare trecute. La ora 14:00, la nivel național prezența a fost de 24%. Județul Botoșani se află sub media națională, cu un procent de 21%. La nivelul orașului Darabani prezența era și mai redusă. Cel mai mare procent de votanți s-a înregistrat în mica secție din satul Eșanca, 23%, următoarea prezență la urne fiind la Secția nr. 113 din cadul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. La secția vecină, 114, s-a înregistrat cea mai slabă prezență la vot, un procent de 13%.În marile orașe s-au format cozi la secțiile de votare, timpii de așteptare fiind și de 30-40 minute. De asemenea, o prezență ridicată s-a înregistrat în diaspora, unde au fost semnalate cozi de peste un kilometru.

UPDATE 21:00 La închiderea urnelor, prezența la vot a dărăbănenilor a fost de aproximativ 25%, la Liceul ”Dimitrie Cantemir” înregistrându-se un procent de votanți de 28,64%, în timp ce la Școala ”Gheorghe Moroșanu” din Teioasa prezența la vot depășind cu foarte puțin procentul de 23%.
Te-ar mai putea interesa si:  alegeri europarlamentare
3:01 pm , 26 Mai, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare