Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Paradă impresionantă de datini și obiceiuri la Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Dărăbănenii au îndurat frigul năprasnic pentru a lua parte la parada de datini și obiceiuri care a avut loc la prânzul zilei de 20 decembrie. MVP-ul evenimentului a fost ceata de urși de la Comănești, renumită și peste hotare.

Cei mai tineri participanți la Colinda de la Darabani au urcat pe scena din interiorul Casei de Cultură ”Theodor Balș”, unde au urat și colindat și ansambluri din Ucraina precum cele din Vancicăuți și Mahala, al doilea coordonat chiar de primărița din comuna ucraineană, Elena Nandriș care i-a dăruit viceprimarului Alin Gîrbaci un coș ”de la Moș Nicolae”.Ucrainenii i-au bombardat pe dărăbăneni cu bomboane, entuziasmându-i la culme pe copiii din sală. Coordonatorii ansamblurilor participante la Colinda de la Darabani au primit câte o diplomă din partea viceprimarului de la Darabani, despre care prezentatorul spectacolului,  Liviu Andronic, a spus că este ”sufletul acestui festival” care crește de la an la an.
I-au mai încântat pe dărăbăneni Ansamblul ”Stejărelul” de la Clubul Copiilor din Darabani, precum și cel din comuna George Enescu, Tudoreanca, Hudeșteanca, Sirețelul din Vârfu Câmpului, ansamblurile Școlii Populare de Arte ”George Enescu” din Botoșani precum și copiii secției exterioare de la Darabani, dar și caprele cu stuf din Păltiniș. Viceprimarul Gîrbaci a urcat pentru ultima dată pe scenă pentru a anunța ”momentul de vârf” al spectacolului, reprezentația cetei de urși din Comănești, județul Bacău.

Click pe fotografie pentru a viziona peste 80 de imagini și vezi mai jos un video de la paradă realizat de Glasul Nordului
 


Te-ar mai putea interesa si:  Colinda de la Darabani
10:56 pm Sambata, 22 Decembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare