Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sectorul Poliției de Frontieră Darabani intră în renovare VEZI detaliiÎn 23 martie a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare și extindere a Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Darabani, care urmează să înceapă în 8 mai, termenul de executare fiind de 18 luni. SC Casido SRL din Brăila este firma care va executa aceste lucrări, care sunt finanțate de la bugetul de stat

Era și timpul ca sediul SPF Darabani să fie modernizat, după ce lucrări de acest gen s-au efectuat la Dorohoi, Românești sau Stânca. Pe perioada derulării investiției, polițiștii de frontieră își vor desfășura activitatea în locația unde a funcționat Școala nr. 2 Cornești, aceștia mutându-se acolo în 25 aprilie a.c., fiind încheiat un contract de comodat în acest sens.

Conform informațiilor furnizate publicației Darabaneni.ro de către ITPF Iași, obiectele obiectivului de investiții sunt:
1.    Reabilitare pavilion administrativ existent-clasa I și categoria A;
2.    Construire pavilion administrativ-clasa I și categoria A;
3.    Reabilitare depozit materiale existent-clasa III și categoria C;
4.    Construire rezervor apă pentru incendiu și stație de pompare;


5.    Amenajare/sistematizare curte;
6.    Împrejmuire;
7.    Construire padocuri pentru câini-construcții modulare, containerizate;
8.    Realizare stație de carburanți mobilă-transportabilă;
9.    Realizare branșamente și rețele exterioare pentru utilități, inclusiv separator de hidrocarburi și fosă septică;
10.    Demolări de construcții și amenajări, cu degajarea terenului;
11.     Dotări, echipamente, utilaje. ”Primăria ne-a pus la dispoziție prin eforturi susținute localul Școlii nr. 2 din Cornești pe perioada renovării, iar în două luni de zile am primit avizul favorabil de la Minister, ceea ce e un lucru deosebit. Este benefic faptul că s-au alocat fondurile necesare efectuării acestor lucrări” a precizat comisarul șef Constantin Rugină, șeful SPF Darabani, care a revenit pe această funcție din 1 august 2017, după ce a condus pentru o perioadă SPF Rădăuți-Prut.


Te-ar mai putea interesa si:  SPF DarabaniITPF IasiSC Casido SRLScoala nr. 2 Cornesti
6:55 pm Sambata, 05 Mai, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare