Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Și cerul a plâns…cu fulgi de nea la înmormântarea Ceraselei Tatarciuc FOTO

Nu există durere mai mare decât să-ți înmormântezi unicul copil…Aproximativ 300 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Cerasela Tatarciuc, studenta de 22 de ani care a sfârșit ca urmare a teribilului accident produs la Iași. Prof. univ. dr. Lenuța Profire, decan al Facultății de Farmacie, ”mama de la facultate”, așa cum a numit-o Dana Tatarciuc, a fost prezentă la înmormantarea din Lișmănița.

Câteva sute de oameni din Lișmănița, 30 de studenți și un sobor format din trei preoți (Vlad Drob, George Tarbuzan și Bogdan Bejinariu) au condus-o pe ultimul drum pe Cerasela Tatarciuc, studenta la Farmacie fiind îmbrăcată în rochie de mireasă și așezată într-un sicriu de un alb imaculat. Muzica fanfarei nu putea acoperi strigătele de durere ale familiei Ceraselei. ”Mama nu dă fata! Îngerașul meu, scoală-te, ia-ți mirele de mână, du-te și dansează…Ai de dat licența, tu trebuie să mergi la facultate” striga devastată mama fetei, care era susținută ca să nu se prăbușească. O ambulanță a fost solicitată pentru că și tatălui Ceraselei i se făcuse rău. ”Lacrimile mesagerilor Raiului au căzut triste pe pământ, transformându-se în fulgi de nea” scriu cei de la ȘtiriHudești.ro. Zăpada nu a contenit să cadă din cer până Cerasela Tatarciuc nu a ajuns la locul de veci. Dumnezeu s-o odihnească în pace!  (foto: stirihudesti.ro)Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  LismanitaVlad Drobinmormantare Cerasela Tatarciucinmormantare in Lismanita
5:38 pm Joi, 21 Decembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare