Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Clubul Copiilor Darabani, co-organizator al Concursului National „Mesaj de prietenie”. 15 mai este termenul limita de expediere a lucrarilorClubul Copiilor Dorohoi, Palatul Copiilor Botoşani-Filiala Darabani şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Dorohoi organizează Concursul Naţional „Mesaj de prietenie”, ediţia a IV-a, înscris în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale 2014 elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Proiectul este derulat sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, în parteneriat cu Palatul Copiilor Botoşani, Primăria Municipiului Dorohoi, Casa de Cultură Dorohoi, Asociaţia „Mugurelul” Dorohoi, Asociaţia „Parentis” Dorohoi, Şcoala Gimnazială „Dimitrie Pompeiu” Broscăuţi, Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” Dorohoi şi Fundaţia „Star of Hope” România-Centrul de Consiliere şi Sprijin „Steaua Speranţei” Dorohoi.

Concursul se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele 0-VIII şi cuprinde următoarele secţiuni:
I.  Secţiunea FELICITĂRI PE CALCULATOR
II.  Secţiunea FELICITĂRI QUILLING      
III.  Secţiunea COMPOZIŢII ORIGAMI
IV.  Secţiunea COLAJE


V.  Secţiunea JUCĂRII ŞI OBIECTE DIN MATERIALE RECICLABILE
VI.  Secţiunea PICTURĂ
VII.  Secţiunea FELICITĂRI ÎN LIMBA ENGLEZĂ
VIII.  Secţiunea SCRISORI ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Termenul limită de expediere a lucrărilor este 15 mai 2014 (data poştei). Cadrele didactice din zona oraşului Darabani pot depune plicurile/coletele la sediul Clubului Copiilor Darabani, din Str. Lucian Valea Nr. 3. Regulamentul de organizare şi desfăşurare se poate descărca de pe site-ul www.dorohoiclub.dorohoi.com, la secţiunea rezervată concursului, sau  www.didactic.ro, secţiunea Evenimente. 
   
În cadrul proiectului, va fi organizată o expoziţie, cât şi o activitate de donare a celor mai bune lucrări persoanelor cu nevoi speciale (copii şi persoane vârstnice) din municipiul Dorohoi şi din zonele învecinate. Fiecare cadru didactic poate participa la concurs cu maxim 5 lucrări, indiferent de secţiune şi categoria de vârstă. Se vor acorda diplome pentru elevi, diplome de participare şi adeverinţe cadrelor didactice.Vă aşteptăm cu drag!” au precizat organizatorii.
Te-ar mai putea interesa si:  Clubul Copiilor DarabaniConcursul Naţional „Mesaj de prietenie”Palatul Copiilor BotosaniFundaţia „Star of Hope”
9:02 pm Luni, 28 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare