Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 200 de politisti vor fi in strada la Mica UnireVineri, 24 ianuarie a.c., peste 200 de poliţişti vor fi angrenaţi în misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Unirii Principatelor Române.

Mâine, 24 ianuarie, în municipiile Botoşani şi Dorohoi, precum şi în oraşul Darabani, vor avea loc manifestări aniversare, cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române din 1859. La Casa de Cultură „Theodor Balş” din urbea de pe malul Prutului elevii dărăbăneni vor oferi un program artistic începând cu orele 15:00, iar apoi cei prezenţi vor participa la tradiţionala retragere cu torţe.Peste 200 de poliţişti, dintre care 25 rutieri, 160 de ordine publică şi 23 de poliţişti din cadrul altor structuri vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în oraşele unde vor fi organizate ample manifestări cultural artistice.

La aceste activităţi este preconizat să participe peste 1.000 de persoane,  între care demnitari şi personalităţi ale vieţii publice.

De asemenea, în 24 ianuarie 2014, începând cu orele 10:15, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, amplasată în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, va avea loc un ceremonial de depunere de coroane de flori.
Te-ar mai putea interesa si:  Casa de Cultura „Theodor Bals”Mica UnireUnirea Principatelor Romane
12:45 pm Joi, 23 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare