Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie: „Pentru dl. Turcanu am avut o mare stima, s-a mai micsorat, inca o mai am...Ar trebui sa aiba o fata umana conducatorii CJ”Primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, şi-a vărsat năduful în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local vizavi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu, supărarea edilului şef al urbei fiind nealocarea unei sume de bani pentru investiţii în oraşul Darabani în şedinţa ordinară de CJ de săptămâna aceasta. Edilul şef al urbei a amintit şi de faptul că a făcut nenumărate adrese către autorităţile judeţene în vederea decontării cheltuielilor salariale ale asistentei medicale de la Grădiniţa nr.2 cu program prelungit din Darabani, până acum fără nici un rezultat. Cel care a „preluat” doleanţele primarului Aroşoaie a fost deputatul liberal Costel Şoptică, cunoscut ca un apropiat al lui Florin Ţurcanu.

„150 de milioane sunt 10 miei care se taie la Popăuţi”

În legătură cu asistentul care este plătit la Grădiniţa nr. 2, în campania electorală fiind atunci noi entuziasmaţi că vom câştiga alegerile şi vom face şi vom drege, s-a deschis Grădiniţa nr. 2 cu program prelungit unde noi am convenit de comun acord, era şi d-l preşedinte (n.r.-Florin Ţurcanu), conform legislaţiei să angajăm un asistent medical. Am încadrat asistent prin Primărie că aşa prevede legea şi am opt adrese la DSP şi 3 la CJ în 2013 şi 2014 prin care am solicitat în momentul în care se întocmeşte bugetul...Pentru dl. Ţurcanu am avut o mare stimă, s-a mai micşorat, încă o mai am. Mi-a răspuns că nu e nici o problemă în cazul a 150 de milioane. Chiar aşa i-am spus: 150 de milioane sunt 10 miei care se taie la Popăuţi” a spus Corneliu Aroşoaie.

Aroşoaie a mai adăugat că problema ar trebui să se rezolve rapid, cu atât mai mult cu cât oraşul Darabani are 3 reprezentanţi în CJ şi a ţinut să-l „liniştească” pe deputatul Şoptică în legătură cu respectul pe care i-l poartă. „Dacă pentru dl. Ţurcanu simpatia a mai scăzut, pentru d-voastră a rămas aceeaşi” i-a transmis Aroşoaie lui Şoptică.Nu ştiu de ce CJ priveşte cu totul altfel situaţia ca acum doi ani, ar trebui să aibă o faţă umană conducătorii CJ, să nu ţină numai cu un anumit segment de primari, sau numai cu PNL sau numai cu PSD-ul sau numai cu PDL, pentru că toţi au contribuit atunci când au luat voturi în USL. Eu nu am crezut niciodată şi nici nu pot să cred că la Darabani nu se puteau pune 2 miliarde pentru a se rezolva o problemă în colegiul d-voastră... Am păţit exact ca în România: întreprinderile mari le-am făcut mijlocii, cele mijlocii le-am făcut mici, iar pe cele mici le-am desfiinţat, aşa şi noi cu banii de la CJ... Când vine în judeţ merge exact pe o latură, aşa cum mergem noi pe unde nu sunt bălţi, pe aici, pe acolo...De câte ori a venit dl. preşedinte aici? A venit prima dată în şedinţă şi a spus: dacă ai fi de la PNL ţi-aş da bani, iar eu i-am răspuns: d-le preşedinte, nu te supăra, nu eşti politician” i-a transmis Aroşoaie „reprezentantului CJ-ului”, Costel Şoptică.

Poate dl. preşedinte al CJ nu are un pix care scrie, îi dau eu” a mai pus gaz pe foc, consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim care a adăugat că Ţurcanu a luat mai multe voturi în Darabani decât în Săveni, iar „toţi cei care ajung în funcţie uită persoanele care i-au ajutat în campania electorală”. „În calitate de parlamentar, eu nu pot decât să-l invit pe dl.preşedinte Ţurcanu în faţa d-voastră... Dacă mie îmi daţi exemplu de localitate: Flămânzi, Bucecea sau Săveni care au obţinut ceva ce d-voastră nu aţi obţinut, eu atunci m-aş simţi responsabil... Eu m-am bătut tot timpul ca să fim trataţi pe picior de egalitate şi suntem trataţi pe picior de egalitate. Întorceţi-vă în 2011, 2010, 2008 şi vedeţi ce buget avea Darabaniul şi ce bugete aveau Flămânziul sau Săveniul şi faceţi comparaţie” a fost replica deputatului Colegiului Darabani, Costel Şoptică.

Citiţi şi:
Sedinta furtunoasa de CL: doi primari, consilier judetean si deputat cu „executie in fata camerelor” GALERIE FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăCorneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimCJ BotoşaniFlorin ŢurcanuCL Darabani
11:11 pm Sambata, 29 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare