Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT Pensiile si indemnizatiile prevazute de legile speciale vor fi platite mai devreme luna aceastaAvând în vedere apropiatele sărbători de iarnă, Guvernul României a decis ca drepturile băneşti ale pensionarilor pentru luna decembrie 2013 să poată fi acordate începnd cu data de 11 decembrie, şi nu din 14 decembrie, aşa cum se întampla în celelalte luni ale anului.

În aceste condiţii, Casa Naţională de Pensii Publice şi casele teritoriale de pensii au luat toate masurile pentru a asigura plata în avans a acestor  drepturi, în timp ce Compania Naţională Poşta Română şi-a manifestat disponibilitatea de a plăti toate pensiile până la data de 23 decembrie 2013. Cei 105.812 pensionari botoşăneni vor intra astfel în posesia drepturilor băneşti începând cu data de 11 decembrie şi până în 23 decembrie, iar pentru cei care nu vor fi găsiţi la domiciliu se vor emite avize poştale pentru ca oamenii să-şi poata ridica pensiile, în perioada 24-31 decembrie, în zilele in care unităţile poştale vor fi deschise. Precizăm că virarea drepturilor de pensie pentru beneficiarii care au optat pentru plata în conturi bancare se face la datele stabilite prin convenţiile încheiate cu fiecare bancă.

Ajutor anual majorat pentru veterani de război şi alte categorii sociale defavorizateTot în luna decembrie a.c., veteranii de război şi celelalte categorii prevăzute de Legea nr. 44/1994, privind veteranii de război, precum şi unele drepturi ale invalizilor şi văduvelor de război, vor primi ajutorul anual acordat, în cuantum majorat de 265 de lei faţă de 250 de lei cât a fost în anul 2012. Astfel, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr.872/2013, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.710/19.11.2013, veteranii de război, văduvele de război, precum şi accidentaţii de război în afara serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza acţiunii mijloacelor de luptă ale războiului, beneficiază în anul 2013 de un ajutor anual în cuantum de 265 de lei de persoană, pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice.  
          
În judeţul Botoşani sunt un număr de 1639 de beneficiari ai Legii nr.44/1994 cu modificările şi completările ulterioare, care vor primi ajutorul de 265 de lei în luna decembrie 2013, odată cu achitarea indemnizaţiilor lunare cuvenite” se precizează în finalul comunicatului de presă emis de Casa Judeţeană de Pensii Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  CJP Botosaniveteraniu de razboipensionari
1:35 pm Luni, 09 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare