Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Pelerinaj cu moastele Sf. Nectarie la Lismanita si Esanca

Joi, 24 mai, a fost adusă în pelerinaj, la Biserica Sf. Ilie din Lişmăniţa (Protopopiatul Darabani), racla în care s-a aflat un fragment din moaştele Sfântului Nectarie. Conform portalului creştin-ortodox Doxologia.ro, Sfintele moaşte au ajuns la Darabani cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Acestea au fost aduse prin bunăvoinţa părintelui Petrică Lehaci de la parohia Sf. Nectarie din Iaşi şi au fost întâmpinate de un sobor de preoţi,în prezenţa a peste 300 de enoriaşi. În Biserica din Lişmăniţa a fost săvârşit Acatistul Sfântului Nectarie de către un sobor de 8 preoţi. Cuvântul de învăţătură a fost adresat de pr. Paul Lehaci, slujitor la Biserica Sf. Nectarie din Iaşi, care a vorbit despre minunile Sfântului Nectarie şi despre minunea prin care Sfintele moaşte ale Vindecătorului de cancer au ajuns în cetatea Iaşiului.Biserica Sf. Ilie din Lişmăniţa a fost deschisă toată noaptea de joi spre vineri pentru credincioşii care au vrut să se roage la moaştele Sfântului Nectarie. Vineri dimineaţă au fost săvârşite Acatistul şi Sfânta Liturghie de către un sobor de preoţi, la finalul căreia pr. paroh Vlad Drob a vorbit despre viaţa Sfântului Nectarie. Cei peste 500 de credincioşi au participat apoi la o agapă frăţească. Vineri seară a fost oficiată Taina Sfântului Maslu, iar apoi sfintele moaşte s-au întors la Iaşi, după un popas de două ore la Mănăstirea Sf. Treime din Eşanca.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


4:24 pm Marti, 29 Mai, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare