Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT Pe ultima turnanta inaintea alegerilor europarlamentare, liberalii mai au cateva intrebari pentru social-democrati „Spuneti oamenilor ADEVARUL!”„Campania electorală pentru Parlamentul European se apropie de final. La sfârșitul acestei săptămâni, românii vor alege. Din păcate pentru Botoșani, PSD a deturnat, cu bună știință, subiectul alegerilor europarlamentare și a intoxicat spațiul public cu teme false, cu ipoteze politice periculoase, cu mostre reprobabile de manipulare publică” se precizează într-un comunicat emis de PNL Botoşani pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează:

Am mai spus și o repetăm! PSD nu are astăzi teme cu care să convingă electoratul, nu are soluții pentru dezvoltarea țării și a județului, nu are capacitatea și limpezimea politică de a administra, în folosul românilor, această țară. Am atras atenția cetățenilor și o facem și de această dată asupra nivelului extrem de scăzut al dezbaterii publice, asupra ușurinței cu care PSD își acoperă ignoranța politică și administrativă cu teme care au legătură, întotdeauna, cu PNL și cu acțiunile liberale la nivel local. Asistăm în continuare la o incredibilă manifestare comunistă de “adormire” a spiritului civic și de identificare a unui “dușman de clasă”, “dușman” unic răspunzător de starea precare a societății românești.

Sintagma “Alianța Răului”, născută în laboratoarele obscure de manipulare publică finanțate de către Dolineaschi, Portariuc și compania, este invenția lingvistică pe care PSD și-a construit întreaga campanie de comunicare, în ultimele luni de zile.
În aceste condiții, facem un apel la memoria recentă a cetățenilor județului Botoșani având convingerea că, în orice situație, fățărnicia politică este amendată prin vot de către cei care nu uită și nu iartă.

ÎNTREBĂRI PUBLICE PENTRU PSD

- Când au fost la guvernare cu PDL, nu s-au aflat și ei în așa zisa, în închipuita lor “Alianță a Răului”?
- Când, împreună cu PDL, au pus directori la toate instituțiile publice, nu s-au aflat și ei în așa zisa, închipuita “Alianță a Răului”?
- Când au susținut crearea de locuri de muncă și după ce s-au văzut cu sacii în căruță, au uitat acest angajament, le-a păsat sau nu de cetățeni?


- Când au distrus toate întreprinderile, nu i-au interesat că foarte mulți botoșăneni au rămas fără locuri de muncă? Și, paradoxal, tot ei vin astăzi și se plâng că nu sunt lăsați să-și facă treaba!
- Când au mărit taxele și impozitele la Primărie, nu-i interesa de cetățeni? Acum de ce se ascund în spatele sintagmei “Alianța Răului”? Cine nu-l lasă pe primarul Portariuc să-și ducă la îndeplinire angajamentele din cea mai recentă campanie electorală?
- Tot timpul PSD atacă, tot timpul PSD are motive pentru a da vina pe ceilalți! Dar voi, PSD, ați condus acest județ mai bine de 15 ani de zile! Botoșani se află și astăzi pe lista celor mai sărace județe din România!
- PSD a votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii, în Parlament, și acum cere voturi? Probabil tot „Alianța Răului” este de vină!
- PSD a votat împotriva intabulării gratuite, și atunci unde-i respectul față de cetățean? Da, se știe, tot „Alianța Răului” este de vină!
- PSD a pus 35 de taxe noi (exemple: taxa pe motorină și agricultură), atunci PSD nu s-a gândit și la cetățeni? Și în acest caz, tot „Alianța Răului” este de vină?

Din păcate, PSD nu își asumă, în spațiul public propria sa identitate politică. Găsește întotdeauna motive care să cauționeze incapacitatea lor de a administra, în folosul cetățenilor, județul Botoșani! Facem un apel sincer la PSD să comunice, măcar acum, în ultima săptămână de campanie, care sunt lucrurile realizate de către ei în Parlamentul European și care sunt angajamentele candidaților PSD pentru România. PNL Botoșani are propriul candidat pe listele PNL pentru Parlamentul European, un candidat care va ajunge, cu votul cetățenilor, europarlamentar. Botoșaniul va avea europarlamentar, un europarlamentar liberal, nu unul pesedist. Acesta este adevărul, acesta este diferența dintre PSD și PNL. Spuneți oamenilor adevărul! Asumați-vă teme clare pentru județ și municipiu, munciți, construiți, dezvoltați! Vorbiți oamenilor despre cine ați fost, cine sunteți, și cine doriți să fiți! Despre ce ați făcut și ce doriți să faceți pentru România și pentru Botoșani!
Spuneți oamenilor ADEVĂRUL! Încercați și acest lucru! Ajută la evoluția acestui popor!  
Te-ar mai putea interesa si:  PNLPSD
10:48 pm Miercuri, 21 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare