Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

HUDEŞTI, pe primul loc la datini şi obiceiuri GALERIE FOTO & VIDEO


Festivalul de datini şi obiceiuri, devenit deja o tradiţie la Hudeşti, i-a impresionat şi în acest an pe cei care au umplut până la refuz Căminul Cultural al comunei în 20 decembrie. În semn de apreciere pentru efortul depus, primarul Viorel Atomei a înmânat mai multe diplome participanţilor şi a fost răsplătit, la rândul său, cu o diplomă de onoare.„Stă în firea noastră, a hudeştenilor, să petrecem, să facem cunoscute faptele sau întâmplările demne de laudă şi să ne amuzăm de altele care merită satirizate. Vom şti dacă este aşa după ropotul de aplauze pe care îl vom asculta din partea dumneavoatră” le-a transmis celor prezenţi Alina Apătăchioae, prezentatoarea spectacolului. Grupul vocal şi de fluieraşi coordonaţi de prof. Marta Patape a deschis spectacolul, iar apoi au urcat pe scenă urşi, capre şi căiuţi, Banda lui Gruia, Nunta frumoasă de la Vatra şi Ansamblul Hudeşteanca, care au fost aplaudaţi la scenă deschisă. Amfitrionii din Hudeşti au avut şi invitaţi din Conceşti şi Mlenăuţi, precum corul dirijat de preotul David Dan Stoean, iar la final, au avut oaspeţi surpriză din comunele Văculeşti şi Vlăsineşti, însoţiţi de primarii lor, care îi uraseră mai devreme pe dărăbăneni.

Edilul şef, Viorel Atomei, le-a înmânat diplome căiuţilor prof. Alin Chiţac din Conceşti şi prof. Cristina Dănăilă, prof. Adina Irina Chiţac de la Şcoala din Vatra, prof. Petronela Iancu, director al Şcolii din Conceşti, dar şi prof. Angela Luca de la Şcoala Baranca. De asemenea, au fost răsplătiţi cu diplome de onoare primarul şi viceprimarul comunei, dar şi directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1 din Hudeşti, Mirela Apătăchioae. „Suntem mândri că suntem hudeşteni, păstrători de tradiţii, ne bucurăm că suntem sprijiniţi de autorităţile locale şi promitem să transmitem generaţiilor viitoare obiceiurile noastre strămoşeşti” a spus prof. Apătăchioae. Copiii au primit de la Moşul mici cadouri. Viorel Atomei, le-a urat în final tuturor, Sărbători fericite! (foto&video Răzvan BORDEIANU)

VIDEO
Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Viorel AtomeiFestival de traditii si obiceiuriAdina Irina ChitacPetronela IancuMirela Apatachioae
9:52 pm Sambata, 20 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare