Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

La anul, pe Gradinita nr. 4 din Cornesti urmeaza sa se puna lacatulLucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a supus spre aprobare Consiliului Local Darabani, în cadrul ultimei şedinţe ordinare, noua reţea şcolară a unităţii de învăţământ pe care o conduce şi care are în prezent în subordine trei şcoli gimnaziale, o şcoală primară şi şapte grădiniţe. Începând din anul şcolar următor, Grădiniţa nr. 4 din cartierul Corneşti va fi închisă, deoarece a rămas cu prea puţini copii.

La anul, având în vedere că populaţia şcolară este într-o scădere dramatică, din păcate suntem nevoiţi să propunem desfiinţarea singurei grupe care funcţiona la Grădiniţa Corneşti. Acesta este motivul fundamental, dar mai este un motiv. De foarte mult timp, şi cadrele didactice care au lucrat acolo cunosc această problemă, foarte mulţi părinţi şi-au adus copiii la Grădiniţa nr. 2 din Darabani, care are acum şi program prelungit, şi mai există aspectul economic foarte important: dacă vă spun că o grupă de copii trebuie să funcţioneze cu minim 15 copii şi noi avem 7, nici Inspectoratul şi nici Ministerul nu ne permite acest lucru. Nu este o situaţie foarte roză, dar trebuie să ne adaptăm circumstanţelor, iar copiii vor fi mutaţi la Grădiniţa nr. 2” a spus Lucian Florea.


 
Directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a precizat că a discutat cu primarul şi viceprimarul despre o nouă destinaţie pentru clădirea Grădiniţei nr. 4, pentru a nu se degrada, cel mai probabil aceasta devenind adăpost pentru persoane în condiţii meteorologice nefavorabile. Grădiniţa nr. 4 Darabani funcţionează în prezent cu un educator suplinitor, după ce Camelia Cazacu şi-a prezentat demisia şi a optat să profeseze în străinătate. Cadrul didactic a deschis anul acesta o grădiniţă privată în Dublin pentru copiii români din Irlanda.


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaCamelia CazacuGradinita nr. 2Gardinita nr. 4 Darabani
7:18 pm Sambata, 07 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare