Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Stadionul Orășenesc, omologat pentru Liga a 3-a. VEZI condițiile impuse de FRF FOTOOficialul FRF, Mihai Duras, a fost prezent marți la Darabani pentru a omologa baza sportivă în vederea participării Sănătății pe a treia scenă a fotbalului românesc. Dărăbănenii au primit ok-ul pentru a juca pe Stadionul Orășenesc din 26 august, dar trebuie să pună cel puțin un gard despărțitor între suporterii dărăbăneni și cei ai oaspeților, care vor avea nevoie și de o cale de acces separată în tribună.

Duras a fost mulțumit de condițiile pe care le-a găsit la Stadionul Orășenesc din Darabani, despre care a spus că ar fi chiar și peste unele echipe din eșalonul secund. În schimb dărăbănenii au termen până în 22 august de a amenaja un sector separat pentru suporterii oaspeți care vor sosi la Darabani, iar aceștia trebuie să intre pe stadion pe o cale de acces separată de restul spectatorilor, cel mai probabil aceasta urmând să fie pe lângă vechile vestiare. De asemenea, oficialul dărăbănenilor a recomandat compartimentarea etajului de deasupra vestiarelor pentru ședințele tehnice și mass-media, care ar urma să asiste la partide și din locuri amenajate la balcon.

În viitorul apropiat dărăbănenii vor trebui să instaleze și cel puțin 200 de scaune pentru confortul spectatorilor. Pe lângă oficialul FRF, la omologarea stadionului au participat președintele Sănătății Darabani, Dumitru Dănilă, responsabilul cu ordinea și siguranța al clubului, Constantin Gheorghiță, vicepreședintele AJF Botoșani, Ilie Andrici, inspectorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani, Radu Anghel, reprezentantul Jandarmeriei, lt. Robert Bursuc, dar și regretatul Gelu Sîsîiac, reprezentantul ISU Botoșani, care a fost un fin cunoscător al fenomenului sportiv. (foto: facebook Sanatatea Darabani) 
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăConstantin GheorghiţăRadu AnghelIlie AndriciGelu SisiiacACS Sanatatea DarabaniMihai DurasRobert Bursuc
11:57 pm Miercuri, 26 Iulie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare