Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

15 medalii obţinute de karatiştii dărăbăneni la Cupa României WSF GALERIE FOTO

9 sportivii din cadrul filialei din Darabani a SC BUSHIDO care au participat în perioada 14-15 noiembrie la Cupa României KARATE – DO SHOTOKAN W.S.F. , care a avut loc în Sala Polivalentă din Tîrgu Secuiesc, jud. Covasna, s-au întors acasă cu 15 medalii. Aceste rezultate foarte bune vin după extraordinara performanţă a karatistelor Iasmina Bechean şi Andreea Bordianu care au obţinut la finele lunii trecute medalii de argint, respectiv bronz la Campionatul European W.S.F. de la Istanbul.

La Cupa României WSF au participat 200 sportivi din toată ţara. Cei 9 elevi care activează în cadrul clubulului Bushido din Darabani s-au întrecut la probe de kata, kumite shobu ipon şi kumite W.K.F., secţiunea copii, mini cadeţi, cadeţi şi juniori obţinând un număr de 15 medalii, dintre care una de aur, 7 de argint şi 7 de bronz după cum urmează:
    Bordianu Andreea -  o medalie de aur şi una de argint;
    Vicliuc Ioan  -  doua medalii de argint;
    Frunzuc Bogdan - doua medalii de argint;
    Plugariu Denis – o medalie de argint si una de bronz;
    Bechean Iasmina - o medalie de argint si una de bronz;
    Luchian Victor - doua medalii de bronz;
    Pînzariu Andreea – o medalie de bronz;


    Andrei Matei – o medalie de bronz;
    Avasiloaie Alexia Teodora  - o medalie de bronz.Sportivii se antrenează în fiecare săptămână cu sensei Andrei Ovidiu, care face o treabă excelentă, în Sala de sport a Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani de la orele 19:00 în zilele de luni şi vineri.

În perioada 23-25 octombrie 2015 sportivii din Darabani Bordianu Andreea, Bordianu Roxana si Bechean Iasmina au facut parte din lotul naţional care a reprezentat România la a VII–a ediţie a Campionatului European W.S.F. de la Istanbul,Turcia, Bechean Iasmina obţinând medalie de argint la kumite feminin şi Bordianu Andreea medalie de bronz kata feminin echipe.
 
Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi pe aceeaşi temă: Copii de la Clubul Bushido Darabani, campioni naţionali la karate FOTO
 Te-ar mai putea interesa si:  Bushido DarabaniBordianu AndreeaBechean Iasminasensei Andrei OvidiuCupa Romaniei WSFCampionatul European WSF
9:15 pm Luni, 16 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare