Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SI BUSU’ NU MAI VINE…IN BAJURA? Polemici in Consiliul Local pe transportul elevilorConsilierul local Petrică Bărănceanu a ridicat pentru a treia oară în cadrul şedinţelor aleşilor dărăbăneni problema transportului elevilor din Bajura la Liceul „Dimitrie Cantemir din Darabani. Răspunsul primit nu l-a mulţumit pe Bărănceanu, iar viceprimarul Cricleviţ a afirmat că încă un microbuz şcolar ar rezolva această problemă.

Vreau să ştiu dacă se mai rezolvă ceva cu transportul elevilor din Bajura la liceul din Darabani, de trei luni vă spun” a precizat Bărănceanu. „Liceul din Darabani are Baranca, d-le consilier, din ultimele trasee stabilite” a replicat Florin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” cu referire la faptul că aleşii locali au votat la începutul anului noile trasee pe care le parcurge microbuzul unităţii de învăţământ şi care trece prin Eşanca, Teioasa şi Baranca. Transportul elevilor reprezintă din nou un subiect pe ordinea de zi a Consiliului Local Darabani după ce directorul Florin Ignat a cedat presiunilor edilului şef al urbei şi a introdus Teioasa în traseele microbuzului şcolar din semestrul doi al acestui an şcolar. „Vreau să ştiu dacă la nivelul comunităţii oraşului Darabani au fost prinse toate zonele...Vrem să aprobe Consiliul Local ca orişice persoană, orişice copil-elev care învaţă la şcoala generală şi la liceu să fie adus cu microbuzul...Sper să nu fie probleme. Dacă vom mai avea discuţii pe această temă, eu îi trimit de acum la d-voastră în calitate de director şi consilier local” îi transmitea Corneliu Aroşoaie lui Florin Ignat la sfârţitul lunii ianuarie 2014.

Răspunsul directorului Ignat nu l-a mulţumit pe consilierul Bărănceanu. „Deci nu se poate, să scrieţi acolo” i-a transmis alesul local reprezentantului mass-media prezent în sala de şedinţe. „De ce pentru elevii din Teioasa, care este cartier al oraşului Darabani, se poate asigura transportul, iar pentru cei din Bajura, nu? Ei  nu sunt tot ai noştri?” a mai spus Bărănceanu la finalul şedinţei de Consiliu Local. Viceprimarul Relu Cricleviţ a precizat faptul că există promisiuni pentru al doilea microbuz şcolar şi în acest fel problema transportului elevilor din Bajura ar putea fi rezolvată.

Citiţi şi:
VEZI noile trasee pe care le va parcurge microbuzul elevilor Liceului „Dimitrie Cantemir”
Arosoaie a incercat sa „impace” traseele microbuzelor care transporta elevii darabaneni

Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Florin IgnatBajuraRelu Criclevitmicrobuz scolarPetrică Bărănceanu
3:05 pm Sambata, 03 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare