Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT „Nu am fost si nu suntem scutiti de lucrurile rele ale politicii”„De luni, România se schimbă, iar cei care vor produce schimbarea nu suntem, în primă instanță, noi, oamenii politici! Cei care vor produce schimbarea sunteți voi, oamenii responsabili, aceia care înțelegeți importanța votului de duminică. Prezența voastră este decisivă ca să schimbăm ceva în țara asta” se precizează într-un comunicat al liberalilor botoşăneni, pe care îl redăm în continuare:

Știm că iubiți România, aici ne asemănăm! Știm că 25 de ani sunt de ajuns! Peste noi, liberalii, au trecut mai bine de 130 de la momentul nașterii acestui partid! Răbdarea e o virtute, dar când răbdarea devine un instrument de manipulare, atunci este cazul să reacționăm, este cazul să reacționați!

Partidul Național Liberal a construit, acum mai bine de 130 de ani, România modernă. Partidul Național Liberal a adus românilor libertate, dezvoltare și cele mai bune vremuri pe care le-am trăit! Partidul Național Liberal va reda românilor România în care doresc să trăiască și nu România pe care doresc să o părăsească, acea Românie care de ani buni suferă deja, în abandon.Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii. Ne-am pus încrederea în parteneri trădători și perfizi cu gândul la acea schimbare. Ne este rușine să mințim, ne este rușine să-i privim pe oameni în ochi dacă le-am spune lucruri pe care nici noi nu le credem, pe care nici ei nu le cred. Din greșeli învățăm și acum știm că România, pentru unii, este o miză pe viață și pe moarte, iar pentru noi este țara care ne hrănește și ne crește!

Suntem mândri că suntem români, o simțim în suflet și o strigăm cu glas tare de fiecare dată, fără să confiscăm simbolurile naționale ca Mănăstrea Voroneț, Coloana Infinitului sau Statuia lui Mihai Viteazu! Noi nu confiscăm istoria, pentru că facem parte din ea de mai bine de 130 de ani! Noi suntem cei care ridicăm România, așa cum liderii noștri sunt cei care au creat România modernă, liberă și puternică. Suntem Partidul Național Liberal și ne înclinăm în fața domniilor voastre! Pe 25 mai mergeți la vot și votați Partidul Național Liberal!
   
Te-ar mai putea interesa si:  PNLPSDPSD Botosani
6:20 pm Joi, 22 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare