Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănenii nu s-au îngrămădit la vot. VEZI prezenţa la urne din zona oraşului DarabaniDărăbănenii nu s-au lăsat foarte convinși de către partidele politice să iasă la vot. Nici promisiunile electorale și munca din ultimii ani ai parlamentarilor locali nu i-au făcut pe locuitorii orașului de pe malul Prutului să meargă la urne, chiar dacă vremea a fost caldă pentru această perioadă a anului.

Județul Botoșani se află printre primele județe la prezența la alegerile parlamentare cu o participare de 39,06%, în cifre reale  141711 de persoane care şi-au exercitat dreptul de vot. La nivelul orașului Darabani, la închiderea urnelor prezența era de 31,86% (3377 alegători) mai mică decât media națională de 39,49%. Pe secții de votare prezența a fost următoarea: Secția 117 Bajura – 32,09% (473); Secția 118 Teioasa – 30,03% (348); Secția 116 Cornești – 33,37% (341); Secția 114 Școala „Leon Dănăilă” – 30,58% (477); Secția 115 Grădinița nr. 2 – 30,67% (491); Secția nr. 112 Liceul „Dimitrie Cantemir” – 34,26% (468); Secția 120 Eșanca – 38,66% (104); Secția 119 Lișmănița – 37,31% (200).În comunele limitrofe prezența a fost următoarea:
Păltiniș 52,45%
Hudești 50,42%
Rădăuți-Prut %
Mileanca 41,54%
Concești 42,74%

În orașele mici ale județului prezența a fost următoarea:
Flămânzi 37,75%
Săveni42,39%
Te-ar mai putea interesa si:  alegeri parlamentarealegeri parlamentare Darabani
10:01 pm , 11 Decembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare