Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SUFLET PENTRU SUFLET si in Bajura. 2100 euro stransi pentru Monica. Ion Hritcu: „A fost surpriza cea mai frumoasa din ultimii ani”Ansamblul „Stejărelul” din cadrul Clubului Copiilor Darabani a finalizat seria spectacolelor umanitare, în Bajura, acasă la Monica Tanasă, fetiţa de 12 ani care suferă de leucemie acută limfoblastică. În final, dărăbănenii au reuşit să strângă pentru tratamentul Monicăi aproximativ 2100 de euro. Ion Hriţcu, cadru didactic coordonator al Şcolii Bajura, a fost foarte fericit că bajurenii au donat şi ei aproximativ 2900 de lei, dar şi dezamăgit că profesorii şcolii pe care o conduce nu au catadicsit să participe la acest spectacol caritabil.

Joi, artiştii dărăbăneni au poposit la Căminul Cultural din Miorcani unde au fost întâmpinaţi de primarul Viorel Nichiteanu. Edilul şef al comunei Rădăuţi-Prut a donat 200 de lei pentru tratamentul Monicăi Tanasă şi 300 de lei Ansamblului „Stejărelul”. Vineri, dărăbănenii au încheiat seria spectacolelor, la Bajura, acolo unde locuieşte Monica Tanasă. Artiştii dărăbăneni au invitat la ultimele două spectacole şi pe colegii lor din Conceşti care fac parte din Orchestra „Hora”, condusă de profesorul Marius Martinaş şi învăţătorul Lucian Alexandru. MVP-ul spectacolului, solistul Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, Dan Doboş, a tras cortina peste evenimentul artistic umanitar. La spectacolul din Bajura au participat mulţi copii, săteni, învăţătorii claselor primare, dar nu şi profesorii unităţii de învăţământ. Doar prof. de religie Marius Barbacariu, diriginte la clasa Monicăi, a luat parte împreună cu familia la evenimentul caritabil.Din păcate...Voi vorbi cu ei să aflu şi eu ce-au gândit, ce-au făcut. Am avut o clasă care mi-au spus că ei pleacă la pădure...Nu se poate aşa ceva. Bucuria mea este că elevii au înţeles mai mult decât profesorii. Poate că noi am făcut prea puţin faţă de ce au manifestat locuitorii satului. După succesul pe care l-a avut acest spectacol în celelalte localităţi din zona oraşului Darabani, am stat cu inima strânsă ca tocmai noi, cei care suntem consăteni cu Monica, să nu ne facem de râs, dar a fost o participare extraordinară, aproape neaşteptată din partea copiilor şi sătenilor. Au fost şi oameni care au plâns. Nu mă aşteptam să se strângă această sumă în Bajura. A fost surpriza cea mai frumoasă din ultimii ani” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ion Hriţcu, cadru didactic coordonator al Şcolii Bajura. Artiştii dărăbăneni au avut un program foarte încărcat în această săptămână, sâmbătă 6 aprilie, ei fiind prezenţi la Dorohoi la concursul de interpretare artistică, la care au participat 300 de copii din judeţul Botoşani.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor Monicăi Tanasă, pot face donaţii în contul nr:

20 38 2799 22 3 000 238274
BANKIA MADRID
titular: LAURA CATRUŢĂ

Te-ar mai putea interesa si:  Clubul Copiilor DarabaniMonica TanasaIon HritcuDan DobosViorel NichiteanuScoala Bajura
7:10 pm Sambata, 06 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare